Google TranslateX
Please select your prefered language in the list below. You can close this dialog box by clicking the "x" in the upper right corner.

Piteå kommun rekryterar

Piteå kommuns yrkesambassadörer Florian och KarinVill du vara med och bygga framtidens Piteå med oss?

Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som tar initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap. Vi erbjuder dig hundratals framtidsyrken, roligt på jobbet och ett jobb där du är delaktig och gör skillnad. Välkommen till Piteå kommun.

 

"Piteå, det är hit man kommer när man kommer hem"

 


 

Lediga jobb

Prenumerera som RSS

 

 
Det finns fler än 3200 aktiva  företag i Piteå. Det startas ständigt nya företag. 98% finns kvar efter ett år och 65% efter fem år... 
 
Piteå Kommun är den största arbetsgivaren. Där arbetar ungefär 3600 människor. Andra stora arbetsplatser är landstinget, Smurfit Kappa, SCA, ABB, Pite Havsbad och Infjärdens värme.
 
Piteå satsar också på forskning och utveckling inom flera områden, som svartluftsförgasning och plastkomposit.
 
Den speciella "piteandan" är många gånger en drivkraft och källa till skapande och idéer. Det syns i verksamheterna som finns i Furunäsets företagsby samt  Acusticum, som är navet i en unik och dynamisk mediamiljö. På senare år har en kraftfull tillväxt skett inom multimedia, IT, musik och telecom.

Vägledning

Starta eget

Länk till Företagarcentrum 

Jobb i Fyrkanten

Arbetsförmedling

På Arbetsförmedlingen kan du få veta vilka lediga arbeten som finns och vilka behoven är i framtiden.