KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål

Kommunchefen har ordet

Kommunchefen har ordet

Fokus utveckling och digitalisering

Ylva Sundkvist, kommunchef.

Kära medarbetare, vi lever i utvecklingens och digitaliseringens tid. Det är tydligt i uppdragen vi får av våra politiker. Verksamhetsplanen – VEP – styr riktningen på vårt arbete.

Glad sommar!

Kommunchef Ylva Sundkvist.

Kära medarbetare, tack för en fin start på 2019. Tiden rusar fram och vi med den. Snart stundar sommaren och jag önskar er alla en välbehövlig återhämtning och många soliga dagar.

På väg åt rätt håll

Kommunchef Ylva Sundkvist.

Kära medarbetare, vårt arbete med rehabilitering, förebyggande friskvård och jämställdhet har gett resultat: Enligt årets Personalbokslut har vi blivit friskare under 2018 och fler pappor tog föräldraledigt. Det är ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll – och vi kommer att fortsätta på den vägen!

God Jul och tack för i år!

Personalchef Ewa Degerman och kommunchef Ylva Sundkvist.

Nu går vi in i årets sista månad och summerar ännu ett händelserikt år. Ett år då vår gemensamma hälsa och arbetsglädje fått stå i fokus. Vi hoppas att du och dina arbetskamrater fått redskap för att tillsammans skapa en positiv utveckling av vår arbetsmiljö.

Kulturen skapar vi tillsammans

Hej och välkommen tillbaka efter denna underbara sommar. Jag hoppas att allt är bra med dig och på din arbetsplats. Det viktiga arbetet med vår gemensamma arbetsmiljö och hälsa fortsätter, om det och mycket annat kan du läsa i detta nummer av Pitekvarten.

Du och jag är varandras arbetsmiljö

Ylva Sundkvist, kommunchef. En av dina 4 000 kollegor.

Nu har vi äntligen fått njuta av några härligt varma soldagar och det känns efterlängtat efter en lång och snörik vinter. Det sopas och krattas runt om i vår kommun och Piteå rustar sig för sommarsäsongen med evenemang och aktiviteter.

Våren är på gång

Ylva Sundkvist, kommunchef.

Nu har snart första kvartalet på 2018 gått, vårsolen visar sig oftare och bjuder till och med på lite takdropp. Till detta nummer av Pitekvarten har jag spelat in en videohälsning där jag vill berätta hur jag tänker kring vårt gemensamma uppdrag och vad som är viktigt för mig i mitt jobb.

Tillsammans gör vi skillnad

Ylva Sundkvist, kommunchef, är en av 4000 medarbetare i Piteå kommun.

Nu börjar 2017 lida mot sitt slut och det är dags att summera ett händelserikt år. Ett år då kommunen tagit ett steg till i digitaliseringen. Ett exempel på det är att nya insidan nu är i drift. Vi har nu ett modernt intranät med stora möjligheter. Ta dig gärna tid att surfa runt på Insidan så att du kan ta del av hur den fungerar.

Utan dig blir det inget

Ewa Degerman, personalchef och Ylva Sundkvist, kommunchef.

Du som medarbetare är arbetsgivarens viktigaste resurs! Det kan uppfattas som en klyscha - men om du inte finns där du är, med din kompetens och tar ansvar för ditt jobb – så kan inte Piteå kommun erbjuda piteborna det som de har rätt till.

Piteå en av Sveriges populäraste sommarstäder

Ylva Sundkvist, kommunchef.

Tänka sig att Piteå återigen ligger i topp 10 när det gäller populäraste sommarstäder enligt resesajten Skyscanner. Dessutom som enda staden norr om Stockholm.