KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 9-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.


Ställ en fråga Lämna synpunkt Felanmälan

Kommunchefen har ordet

Kommunchefen har ordet

Stora utmaningar väntar

Ylva Sundkvist, kommunchef.

Nu har jag jobbat som kommunchef i Piteå kommun i snart ett år. Min smekmånad är över och året har rivstartat med många viktiga frågor på agendan. Men det är ett roligt och stimlerande arbete som väntar. Vi bygger och utvecklar inom kommunen och det behövs om vi ska nå befolkningsmålen som är uppsatta - 43 000 invånare till år 2020 och 46 000 invånare till år 2030.

En god jul till alla

Kommunchef Ylva Sunkvist

Nu stundar en fin högtid. Julen firar jag helst med mina nära och kära. Jag vet att inte alla kan vara lediga under högtiderna men jag hoppas att ni ändå får en fin jul oavsett var ni är. Ni som jobbar inom omsorgen och räddningstjänsten gör en viktig insats!

Piteå växer!

Ylva Sundkvist, kommunchef

En sommar med många båtturer i Piteås fina skärgård har hjälpt mig att ladda batterierna inför höstens utmaningar. I skrivandes stund fylls Piteå havsbad på med barnfamiljer.

Ett tufft jobb som kräver balans

Ylva Sundqvist

Vår nya kommunchef Ylva Sundkvist räds inte utmaningar. Med en bakgrund som chef för närsjukvården inom Norrbotten läns landsting är hon van att hantera svåra frågor. - Balans i livet är viktigt för att orka med ett tufft jobb!

Sommartider

Ylva Sundqvist

Så är juni och den härliga sommaren här. Tiden har rusat på sedan jag tillträdde tjänsten som tillförordnad kommunchef i oktober. Mycket har hänt och det har varit en rolig och intensiv tid som gett mig mycket.