KONTAKTA DESTINATION PITEÅ

Destination Piteå

Bryggargatan 14
S-941 63 Piteå
 

Epost  

Hemsida http://www.destinationpitea.se 

Aktuellt

Aktuellt

Röjardag 1 juni

Röjardagen i Piteå

Nu kickar vi igång sommaren och röjer i butikerna. Fredag den 1 juni är det återigen dags för Röjardag i Piteå. För mer information och för att se erbjudanden se vårt facebook event här

Uppstart av nya BCD-projektet

Norrländsk skog i fantastisk vinterskrud

Det nya projektet, Business Capacity Development in Swedish Lapland, har startat och målet är att verka för en långsiktig hållbar tillväxt för små och medelstora företag i regionen. Detta genom att företagen ges möjlighet att öka sin konkurrenskraft, ökad kännedom om destinationen Swedish Lapland och ökad distribution av företagens produkter.

Ny handelsutvecklare

Cecilia Lindström - ny handelsutvecklare på Destination Piteå

Får vi lov att presentera vår nya handelsutvecklare Cecilia Lindström.

NYHETER 2018

David Wellborg

Vi har ett nytt projekt framför oss, Business Capacity Development (BCD) vilket innebär lite nya funktioner inom DPEF.

Ordföranden har ordet

Ordförandebrev

Vi lever i förändringarnas tidevarv. Inte bara att vi har ett nytt år och valår, utan teknik- och samhällsförändringen går allt snabbare. Även företag och organisationer förändras - eller transformeras som det så fint heter. Inom besöksnäring liksom handel så är innovation, digitalisering och individuell kund/gästanpassning nyckerlord i förändringsvinden.

Vi söker handelsutvecklare

Handelsutvecklare

Är du intresserad av handelsfrågor och utveckling av Piteås handel? Vill du jobba självständigt och driva processer? Har du egen erfarenhet från handeln? Har du egen firma och F-skattesedel? Då är detta ett uppdrag för dig!