Kommunhus/Stadshus

Kulturarenan ger glädje på gruppboenden

Publicerad 2019-03-22 16:35:00
Kategori Invånare
  • En hel värld av kulturupplevelser ryms på kulturarenan.se
    En hel värld av kulturupplevelser ryms på kulturarenan.se  Foto: Helene Markström
  • Carola och Olov fortsätter arbeta med kulturupplevelser för gruppboende i Piteå.
    Carola och Olov fortsätter arbeta med kulturupplevelser för gruppboende i Piteå.  Foto: Helene Markström
  • Kulturarenan är enkel att använda. Vanligast är att koppla upp en surfplatta mot en TV-skärm.
    Kulturarenan är enkel att använda. Vanligast är att koppla upp en surfplatta mot en TV-skärm.  Foto: Helene Markström
  • Roger Norén, konserthuschef, Studio Acusticum uppskattar samarbetet med socialtjänstens medarbetare.
    Roger Norén, konserthuschef, Studio Acusticum uppskattar samarbetet med socialtjänstens medarbetare.  Foto: Pressbild

Kulturarenan ger glädje på gruppboenden

Tillgång till kultur är ett mänskligt behov och en rättighet. På Piteås gruppboenden arbetar man aktivt med att använda Kulturarenan – en digital sajt som är fylld av en mängd konserter, föreställningar och utställningar. Det är genom ett flerårigt samarbete mellan Studio Acusticum och socialtjänsten som arbetet med Kulturarenan påbörjades under förra året.

toppbanner pitekvarten nr 1 2019

Sidan kontrollerad: 2019-11-11 16:36:47