Med dig hela livet

KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Med dig hela livet

Våra verksamheter finns som stöd för dig genom hela livet. På den här sidan är du välkommen att kika in, ta del av berättelser från våra verksamheter och läsa mer om hur det är att jobba hos oss. Varmt välkommen till Socialtjänsten i Piteå!

 • Sol, fiske och avkoppling

  Vi far och fiskar!

  Följ med på en avkopplande fiskedag i Stortjärn tillsammans med vuxna som bor i särskilt boende och deras handledare. Sol, fiske och avkoppling

 • Vill du hjälpa till?

  Vill du hjälpa till?

  I Piteå finns barn och unga som behöver stöd hos en annan familj. Vi behöver fler som kan ställa upp. Kanske är det just dig och din familj som vi söker? Vill du hjälpa till?

 • Arbeta med oss - April

  Vill du bli en i gänget?

  Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun! Arbeta med oss - April

 • Arbeta med oss - Nils

  Arbeta med oss

  Jag, och alla andra som jobbar inom hemtjänsten, ger förutsättningar för omsorgstagarna att kunna bo kvar i sin hemmamiljö där de mår som bäst. Arbeta med oss - Nils

Ida och Julia sommarjobbar som chefer

På äldreboendet Berggården i Piteå vikarierar Julia Engström och Ida Ek som boendechefer under sommaren.

På äldreboendet Berggården på Berget i Piteå vikarierar Julia Engström och Ida Ek som boendechefer under sommaren. För Julia är det andra sommaren hon sommarjobbar som chef, för Ida är det den första. Eftersom de båda är relativt nyexaminerade från kandidatutbildningen i sociologi med inriktning på personal och arbetsvetenskap på Luleå tekniska universitet så delar de på uppdraget. - Det är en trygghet att vara två, för man har någon att bolla frågor med om man är osäker.

Skratt, gympa och handboll

Gympapasset bjöd på många skratt av både gäster och personal.

Det är fredag och klockan närmar sig elva. Det är dags för gympa för gästerna på Trädgårdens äldrecentra.

Livet efter en stroke

Kaffe med underhållning utanför fönstret.

Roger flyttade in i sin nybyggda lägenhet i början av sommaren. Han har en stor altan som badar i solljus under eftermiddagarna. Det passar honom perfekt. Gården utanför håller på att färdigställas och bjuder på underhållning till förmiddagskaffet.

Sol, fiske och avkoppling

Emma Öberg, Somitra Jonsson och Pernilla Israelsson trivs i solen.

Det är juni och det är sommar i Piteå. Ett femtiotal personer har begett sig till Stortjärns fiskecamp för en utedag tillsammans. En del bor på något av Piteå kommuns boenden för vuxna med psykiatrisk diagnos, andra är boendehandledare.

Sidan kontrollerad: 2018-02-26 12:36:16