Bergsviksskolan

Ljungvägen 5, 944 72 PITEÅ
0911 - 69 74 20

Rektor

, 0911-69 74 21 (även rektor för Jävre skola)

Sjukanmälan

När du vill sjukanmäla eller göra en ledighetsansökan för ditt barn gör du det i Skola24.

Logga in i Skola24

Har du problem med Skola24, kontakta i första hand barnets mentor på skolan.

Allmän information om Skola24

Andra sätt att sjukanmäla

Sjukanmälan måndag-torsdag mellan kl. 8.00 - 8.30, till Christina Westerlund, 0911- 69 74 20.

På fredagar görs sjukanmälan direkt till personalrummet på 0911- 69 74 25.

Du kan också sjukanmäla via e-post:


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 9-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.


Ställ en fråga Lämna synpunkt Felanmälan

Förskoleklassens veckomeddelande

Förskoleklassens veckomeddelande

Här finns information om vad som händer i förskoleklassen.

Veckomeddelande 46-48

Hej

Förskoleklassens
veckomeddelande
för veckorna 46-48

Hejsan!
Här kommer lite information om kommande veckor i november. Under dessa veckor kommer vi i matematiken att jobba med mönster. I svenskan är det sammansatta ord och ljudet iiiiiiiii. Temat för november är ”Boken om mej själv”, där ingår mitt namns betydelse, olika familjekonstellationer, olika boenden och olika yrken. Vi kommer också att jobba lite med teknik under temat ”Faller, flyger, svävar”.

Förra veckan jobbade vi med vårat leksakstema, vilket var väldigt roligt och uppskattat. Där skev vi och ritade av vår leksak, vi sorterade på olika sätt färg/form, material, tung/lätt mm. Vi gjorde även stapeldiagram, lathjo lajban (vilken ska bort)samt lekte med våra leksaker.

Kom ihåg! Vid hämtning och lämning, att lämna ute vid dörren och ring vid hämtning för nu ökar smittspridningen av covid igen.

Mvh Monica och Annica

 

Vecka 43-45

FN flagga

Hejsan!

Äntligen kom lite snö. Hoppas vi får behålla den ett tag. Tänk på att eleverna behöver ett par extra vantar när det är blött och slaskigt.

Vecka 43
Den här veckan går i FN och barnkonventionens tecken. Neo slutar hos oss den här veckan och det är ju tråkigt, men så blir det ibland. Vi avslutar veckan på fredag med Halloweens pyssel och ”Kom som du vill dag”. Det innebär att de som vill får klä ut sig till troll, monster, fotbollsspelare, prinsessa eller ta på sig en pyjamas. Valet är fritt. Däremot får man inte ha mask eller någon form av vapen.
Alla helgons dag kommer vi också att prata om under fredagen.

Vecka 44
LOV hela veckan, fritids öppet som vanligt.

Vecka 45.
Har vi LEKSAKSTEMA, det innebär att alla barn tar med sig en leksak hemifrån. Leksaken/gossedjuret ska bo på skolan hela veckan. Tips är att inte ta med en leksak med smådelar och ej det bästa man har. Vi ritar, skriver, räknar, gör stapeldiagram och ”Lattjo Lajbans låda” med leksakerna.

Hälsningar Annica och Monica

Vecka 40-42

Höst

Hejsan!

Hösten har kommit ordentligt och med den kyla och regn så tänk på att skicka med överdragsbyxor, vantar, stövlar m.m. som kan behövas.
Vecka 40
Vi började veckan med en skogspromenad, där vi letade efter bland annat hösttecken. Samlade material för små naturlådor där vi också kommer att sätta våra alster som vi gjort av trolldeg. Vi fortsätter att jobba kring bokstaven/ljudet sssss. I matten klassificerar och grupperar vi på olika sätt.
Vecka 41
I svenskan fortsätter vi med sss och samtalar om vad en mening är. I matten är det olika former som gäller. Vi går igenom kvadrat, kub, cirkel, klot, cylinder, triangel, kon, pyramid, rektangel och rätblock.
Vecka 42
Fortsätter att arbeta med former och vad en mening är. Barnen har ritat fina bilder som de fått sy på (sykort) och vi hoppas att de blir klara den här veckan.
Hälsningar Monica och Annika