Yrkeshögskoleutbildningar i Piteå

KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan
YH-utbilda dig i Piteå
YH-utbilda dig i Piteå  Foto: Pixabay

Yrkeshögskoleutbildningar i Piteå

Yrkeshögskolan (YH) erbjuder ett stort antal yrkesutbildningar i hela landet. Utbildningarna kan leda till en yrkeshögskoleexamen (ett år) eller en kvalificerad yrkeshögskoleexamen (minst två år).

Servicetekniker - förnybar energi

Utbildningen vänder sig till dig som vill jobba gränsöverskridande med både teknik och människor. Du är intresserad av att analysera tekniska problem, föreslå förbättringar och förebygga driftstörningar. Arbetsmarknaden för en servicetekniker är internationell och efterfrågan på din kompetens är stor inom tex vindkraft och biogasanläggningar.

Digital strateg

Digital strateg - ditt framtidsyrke?

Vill du jobba med digital innovation, affärsutveckling och e-handel? Eller kanske med sociala medier och sökmotoroptimering? Vill du lära dig allt om det senaste från några av Sveriges främsta experter - som Johanna Ögren, Anton Johansson, Karin Zingmark, Niklas Berg, Anna Loverus, Anette Novak, Niklas Laninge och Elza Dunkels? Sök till Digital strateg.

Integrationspedagog - utbildningen är inställd hösten 2019

Integrationspedagog - du är viktig

Är du en medmänniska som vill se andra människor växa? Har du förmågan att sätta dig in i andra människors situation? Mår du bra av att ta ansvar och dessutom är en god lyssnare? Då ska du söka den här utbildningen! Du är nämligen väldigt viktig. Både för de människor som behöver hjälp att bygga sina liv och för det samhället vi bygger tillsammans med dem.

Byggproduktionsledare

Vill du bygga din framtid och göra karriär i en bransch med stor efterfrågan av arbetskraft? Tycker du att det är intressant att samarbeta med andra, ta ansvar, planera och är du resultatinriktad? Är du dessutom kreativ, har förmåga att arbeta självständigt och tycker det är intressant med problemlösning? Då kan YH-utbildningen till byggproduktionsledare vara något för dig.

Drifttekniker - processoperatör

Som drifttekniker/processoperatör arbetar du med att övervaka produktion, lösa problem och utveckla process och produkt. Detta är en modifierad distansutbildning, vilket innebär att du kan plugga merparten av tiden i Piteå med stöd av utbildningens digitala lärplattform och eventuell gemensam studiegrupp. Utbildningen har tillkommit för att flera industrier har svårt att rekrytera rätt kompetens, exempelvis SCA, Smurfit Kappa och Sunpine i Piteå.

Lärarassistent - specialisering mot integration

Är du intresserad av ett arbete där du stöttar lärare i deras administration och samtidigt ha ett integrerande arbetssätt? Vill du jobba med ungdomar som studiehandledare och har ett starkt administrativt driv? Då är vår utbildning till lärarassistent med specialisering inom integration något du säkert skulle gilla.

Ventilationsingenjör

Är du intresserad av att förbättra inomhusmiljö och söker ett yrke där du får lösa problem? Gillar du teknik, intresserar dig för ventilation och luft och hur de samspelar? I så fall ska du söka utbildningen till ventilationsingenjör.

Sidan kontrollerad: 2017-05-11 07:54:47