Arbeta i Piteå

Piteås maskotar Reine och Renee

 

Tillsammans bygger vi Piteå

Det händer mycket positivt i Piteå.
Etableringarna ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklings-
projekt är på gång. Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Piteå.

collage vinterbilder Piteå

Vill du bli en i gänget?

Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor. Kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och på ett professionellt och trevligt sätt levererar den service de har rätt till. Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Vi hoppas att du vill bli en i gänget på Piteå kommun!

Förmåner för dig som anställd

 •  

  En i gänget

  Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och levererar den service de har rätt till.
 •  

  Älska semester

  Grunden är 25 semesterdagar, är du 40 år får du 31 dagar och vid 50 år 32 dagar. Du kan även semesterväxla, växla in semestertillägget och få upp till 6 extra lediga dagar.
 •  

  Din hälsa är viktig

  Vi erbjuder både friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi lägger stort fokus på vår gemensamma arbetsmiljö, skulle du behöva stöd i din hälsa har vi bra företagshälsovård.
 •  

  Pension

  Som anställd har du en tjänstepension i form av ålderspension och efterlevnadspension. Du också välja att spara extrapengar via bruttolöneavdrag. När det är dags att tänka på pension erbjuder vi personlig information.
 •  

  Balans i livet

  Vi vet att önskemål om arbetstider varierar under olika faser i livet. Vi har ett fördelaktigt flextidsavtal och olika arbetstidslösningar. Vid föräldraledighet får du ett tillägg som motsvarar 10 procent av ditt lönebortfall.
 •  

  Försäkringar för din trygghet

  Vi har ett tillägg i sjukförsäkringen som innebär att om du är sjuk längre än 14 dagar får du 10 procent av lönebortfallet till och med den 90:e dagen. Alla anställda är försäkrade vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall.