Digitalt - Tillsammans för regionens utveckling

KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Näringslivsavdelningen

Adress Bryggargatan 14
Tel Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

Näringslivskalender

Blomma
Blomma. © Arkivbild

Ett digitalt event för dig som är näringslivsfrämjare, kommunalt anställd eller beslutsfattare.

Så stöttar vi regionens näringsliv att ta klivet in i framtiden

Vilken spännande tid vi får vara med om! De investeringar som genomförs i regionen under de kommande åren innebär enorma möjligheter men också vissa utmaningar. Som företagsfrämjare är du en viktig ambassadör både för oss på Luleå tekniska universitet och regionens företag. Välkommen till en digital timme där du får höra mer om hur vi tillsammans kan stötta näringslivet genom universitetets samverkansmöjligheter.

Du som företräder regionens företag får konkreta verktyg till hjälp och goda exempel på hur universitetets samverkanserbjudanden tillfört nytta i näringslivet.

Låt universitetets kunnande bli draghjälp mot ökad tillväxt och konkurrenskraft. Våra forskare och studenter finns här för att hjälpa regionens företag att ta nästa steg. För den som vill samarbeta finns många möjligheter.

Kompetensförsörjning
Våra studenter är del av de stöd som ges till företagen.
- Susanne Sundström, projektledare Studntmatchning inom NorrlandsNavet berättar hur det går till och vilka förutsättningar som krävs.

Kompetensutveckling
- Pernilla Tingvall, ansvarig livslångt lärande vid Luleå tekniska universitet berättar om kurserna och möjligheter för företag att vidareutbilda sin personal genom LTU Professional Education

Forskning, Utveckling och innavation
- Samverkan kan ske i varierande former på olika nivåer. Hör några företag berätta om sina erfarenheter av att samarbeta med LUleå tekniska niversitet och hur det utvecklat dem.

Tips och tricks!
- Du får konkreta verktyg som hjälper dig att stötta regionens näringsliv.

Tid

 
 
 
 

Kontaktuppgifter


Online event
94131 Piteå

Contact
E-postContact
 

Sidan kontrollerad: 2021-02-24 15:44:51