Kärlekshelg - Information om kärlekshelg i Piteå 11-14:e februari

KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Besöksadress och kontaktuppgifter

Adress Bryggargatan 14
Telefon Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

Näringslivskalender

Hjärtan
Hjärtan. © Företagarna

Handelsföretagen tillsammans med Företagarna Piteå
Inför alla hjärtans dag 2022 har handelsföretagen önskemål om att göra en gemensam kärlekshelg. Handlarna önskar att göra en längre helg och kickar igång redan 11 feb till 14 feb 2022. Att vi samlas under gemensam flagg som pratar kärlekstema.

Vad ska vi tillsammans göra för att förgylla denna helgen? Vi arbetar just nu med att forma ett event där vi blandar erbjudanden, kärlekstips och mysiga platser att besök. Vad kan vi hitta på tillsammans?

Kärlekstips
Vi kommer att lyfta olika kärleksstunder/tips i sociala medier denna vecka. Har ni någon mysig stund ni vill dela med oss eller tips på något med kärlekstema? Kan vara allt från en aktivitet, spa och shopping, mysigt fika, bästa platsen för förlovning, romantiska möten, gåvor mer kärlekstanke osv. Har ni något som ni skulle kunna tänka er på temat? Skicka ett mail till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 7 feb 2022.

Erbjudanden
Har du ett erbjudande som du vill att vi lyfter denna helg? Skicka oss en bild och text så marknadsför vi detta åt er. Skicka informationen till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 7 feb 2022.

Övriga tips?
Har ni något annat ni vill att vi lyfter på temat? Skicka ett mail till cecilia.lindstrom@foretagarna.se senast 7 feb 2022.

Tid

 
 
 
 

Sidan kontrollerad: 2022-04-11 16:14:20