Piteå Business Tour 20-24/2

KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Besöksadress och kontaktuppgifter

Adress Stadsporten, Västergatan 10
Telefon Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

Näringslivskalender

Piteå Business tour 2023
Piteå Business tour 2023. © Piteå kommun Näringsliv

Piteå Business Tour som arrangeras 20-24 februari är en vecka där olika branscher och företag får mötas, nätverka och skapa affärer. Under veckan görs ett flertal stopp hos olika företag där alla har ett fastställt tema. Konceptet kommer från Paris Dakar-rallyt där tävlingen genomförs på olika delsträckor under ett antal dagar för att sedan avslutas under festliga omständigheter.  

För att så många företagare som möjligt ska kunna delta under touren har de olika träffarna förlagts till frukost, lunch och middag. Företagen kan därmed kombinera företagsbesök med en måltid och dialoger, debatter och inspirerande föreläsningar.  Målet är att alla ska känna sig delaktiga och kunna ta del av veckans innehåll på ett enkelt och smidigt sätt. 

Syftet är också att företag från närliggande kommuner ska få upp ögonen för Piteå näringsliv och pågående satsningar med förhoppningen att bredda och skapa nya samarbeten och affärer.

Några av de teman som kommer att beröras är bland annat kompetensförsörjning, civil beredskap, klimatsmarta livsmedel, arkitektur i klimatomställningen, handelsutveckling, forskning och innovation för att bara nämna några. 
Värd för programpunkterna är bland annat RISE, Kaiding, Hushållningssällskapet, MAF och Lundqvist Trävaru. 

Det är fritt fram för dig som företagare att boka in sig på ett eller flera stopp under veckan och samtliga programpunkter är gratis att delta på.

För att läsa mer om Piteå Business Tour, besök www.piteabusinesstour.se

Tid

 

2023-02-20

MånStartdag!
 
 
 

KontaktuppgifterContact
Telefon+46 070 254 52 11
E-postsara.holm@pitea.se
 

Sidan kontrollerad: 2023-01-31 16:36:32