Livsmedelsverksamhet

Livsmedelskontroll

Annika Eliasson, livsmedelsinspektör
Telefon 0911-69 61 08
E-post  

Olga Persson, livsmedelsinspektör
Telefon 0911-69 62 21
E-post 

Tommy Nordsvahn, livsmedelsinspektör
Telefon 0911-69 62 68
E-post

Anna Enegren, livsmedelsinspektör
Telefon 0911-69 67 24
E-post

Emma Kinnunen, miljöinspektör
Telefon 0911-69 62 20
E-post 


KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Näringslivsavdelningen

Adress Bryggargatan 14
Tel Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

Livsmedelsföretagare är skyldiga att se till att deras livsmedel uppfyller de krav som ställs i lagstiftningen.
Livsmedelsföretagare är skyldiga att se till att deras livsmedel uppfyller de krav som ställs i lagstiftningen.  Foto: pixabay.com

Livsmedelsverksamhet

På den här sidan har vi samlat information om vad du ska göra när du startar, ändrar eller tar över en livsmedelsverksamhet som har beredning, behandling eller bearbetning av livsmedel, till exempel en restaurang eller ett café. Vi går också igenom hur du ska göra när du anmäler en livsmedelsverksamhet.

Sidan kontrollerad: 2020-11-23 13:45:00