Tomas Ledin - Beach Party

Lyssna på sida
Tomas Ledin Sommar 2022
Tomas Ledin Sommar 2022. © Pressbild

Efter publiksuccén 2019 kan vi stolt meddela att nästa Beach Party gästas av ingen mindre än Tomas Ledin. Sommaren 2022 turnerar han runt i Sverige, och den 4 augusti äntrar han scenen på Havsbadet. Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar, därför kan vi räkna med allsång, fantastisk stämning och en folkfest att minnas.

Information

All trafik till och från Pite Havsbad kommer att vara avstängd under Beach Partyt den 4 augusti. Detta innebär att det ej kommer vara möjligt att checka in eller ut den 4 augusti.

Parkering är vid motorstadion

Utgång är lika med hemgång

OBS! Det går ej att boka boende med ankomst 4/8.
Ankomstdatum för boende under detta evenemang är 3/8.

Tid

 

2022-08-04

TorPite Havsbad
 
 
 

Kontaktuppgifter


Hotellvägen 50
94143 Piteå

Contact
Telefon+46 0911 327 00
E-postinfo@pitehavsbad.se
Besök Tomas Ledin - Beach Party på Facebook!
 
Pitekonst idag, konstnärerna
Pitekonst idag, konstnärerna. © Pressbild
  • Pitekonst idag, konstnärerna
    Pitekonst idag, konstnärerna. © Pressbild
  • Sommarbild södra hamn
    Sommarbild södra hamn. © Maria Fäldt

I utställningen Pitekonst idag möts konstnärer från Piteå som är verksamma idag. En del bor kvar i sin barndomsstad och en del har flyttat vidare.

Vi kommer att få se en mix av äldre verk och nya verk som har producerats till just denna utställning. Teknikerna omfattar måleri, fotografi, illustration och 3D-konst. En bredd som visar vart Piteås konstnärer står idag.

Medverkande konstnärer: Torbjörn Berg, Sture Berglund, Bryngel Domeij, Thomas Efverström, Maria Fäldt, Stefan Holmgren, Klas Hällerstrand, Josefin Jonsson, Catarina J Berg, Amanda Mendiant och Ulrika Weinz. Vissa av dem finns på plats för att berätta om sina verk.

Arrangemanget är en del av Kulturlördag 4 oktober, där ytterligare två evenemang ingår: vernissage för Sture Berglunds utställning Bottnisk blandning ingår och invigning för muralmålning av Josefin Jonsson och Emil Eklund i Öjebyn kl. 16.00. Alla tre utställningar ingår i firandet av Piteå 400 år.

 

Arrangörer: Konstkonsulenten och Resurscentrum för konst från Region Norrbotten och Kaleido. Med stöd från Piteå kommun, Piteå Museum, Norrbottens Museum och Sparbanken Nord.

Följ anvisningar på plats för minskad smittspridning.

 

 

 

 

 

Tid

 
 
 
 

Kontaktuppgifter


Södra hamn
94138 Piteå

Contact
Telefon+46 070 252 16 41
E-postContact