Bergsviksskolan

Ljungvägen 5, 944 72 PITEÅ
0911 - 69 74 20

Rektor

, 0911-69 74 21 (även rektor för Jävre skola)

Sjukanmälan

När du vill sjukanmäla eller göra en ledighetsansökan för ditt barn gör du det i Skola24.

Logga in i Skola24

Har du problem med Skola24, kontakta i första hand barnets mentor på skolan.

Allmän information om Skola24

Du kan också sjukanmäla via e-post:


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28

E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.

Vill du göra en orosanmälan?

Använd e-tjänsten för orosanmälan. Använd inte Piteå kommuns faxnummer!


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål

Förskoleklassens veckomeddelande

Förskoleklassens veckomeddelande

Här finns information om vad som händer i förskoleklassen.

Vecka 22-23

Sveriges flagga

Hejsan!

Här kommer läsårets sista veckomeddelande. Vi vill passa på att tacka er alla för det här läsåret.
De två veckor som är kvar kommer vi att göra klart våra påbörjade arbeten och träna sånger inför skolavslutningen. Vi kommer att göra vimplar till Nationaldagen och städa skolgården, våra lådor samt hyllor. Vi vill därför att eleverna har med sig en tom ryggsäck/väska till måndag 5/6.

 

OBS! Viktiga datum att komma ihåg.
Måndag 29/5 LOVDAG (fritids stänger kl.12:30)
Torsdag 1/6 Prova på dag. (Eleverna får träffa sin nya fröken och prova att vara i sitt nya klassrum.)
6/6 Nationaldag (Skolan går som vanligt måndag 5/6.)
Torsdag 8/6 Slutar skolan kl.11:25.
Fredag 9/6 Skolavslutning på Tallhedskyrkan kl.8:30. Förskoleklassen träffas utanför vid grillplatsen kl.8:15 för ett gemensamt intåg. Vi håller på ca: 45 min.
Måndag 12/6 Fritids har stängt. (Planeringsdag.)

Ute i korridoren på flera bord finns upphittade kläder. Kom gärna förbi och titta ifall ni saknar något. Torsdagen den 8/6 kommer vi att plocka bort allt som blivit kvar.
Vi önskar er alla en trevlig sommar!
Annica, Heidi och Monica

Vecka 19-21

Vårblomma

Hejsan!

Dagarna springer iväg med väldig fart och vi närmar oss slutet på terminen. Vädret har varit lite kyligt men nu väntar vi på varmare dagar. Våren är här och vi sjunger och pratar om vårtecken. Skolavslutningen för Berget blir på Tallhedskyrkan fredag den 9/6 kl. 8:30. Mer info kommer senare.
Vecka 19
Måndag är det gympa och arbetsbok. Leker gör vi sista passet. Tisdag och onsdag jobbar vi med 10 kompisar och fortsätter med bokstaven E. Onsdag har Solgruppen IPAD och Mångruppen leker sista passet. Torsdag har vi grupparbete och arbetar med ”Räknehändelser” (räkna, skriva och rita). Avslutar veckan med film och att måla blommor med hjälp av en gaffel.
Vecka 20
Startar veckan med utelek och arbetsböcker, Mångruppen jobbar i svenska/matte med IPADs. Tisdag och onsdag fortsätter vi med 10 kompisar och skriver dikter med en kompis.
OBS! Skolan slutar på onsdag den 17/5 kl. 11:25.
Fredag 19/5 är det lov från skolan. Fritids öppet som vanligt.
Vecka 21
Måndag har vi utelek, arbetsböcker och IPADs halva gruppen andra halvan har IPADs sista passet på onsdag.. Dikter fortsätter vi att skriva på tisdag och resten av veckan kommer vi att ha ett grupparbete på temat ”VÅRFÅGLAR”.
Fritids
Under dessa veckor kommer vi att leka i lilla gympan, spela spel, leka ute samt tillverka Nyckelpigor och Morsdagskort.

Hälsningar Annica, Heidi och Monica

Vecka 16-18

Majblomman 2023

Hejsan!

Vilket härligt Påskväder vi haft. Nu har vi samlat på oss extra energi för att orka jobba terminen ut. Vi har ju några korta veckor att invänta pga röda dagar. Nu efter lovet har vi delat in barnen i andra grupper (Solen och Månen). De ska även få nya platser i matsalen. Vi fortsätter med RASTKOMPISAR och nu drar vi bland hela klassen vem man leker med tisdagar-fredagar i 10 minuter första rasten.
Tänk på att det är mycket vatten på skolgården så det behövs extra kläder.
Vecka 16
Vi startar med att leka i stora gympan och berätta för sina kompisar vad man gjort under lovet. Vi ritar och skriver i svenska boken. Mångruppen avslutar dagen med Ipad på Lilla Dalen. Vi fortsätter jobba med klockan i matten. Hjälp gärna era barn att träna hemma när de funderar vad klockan är. I svenskan skriver vi och ritar sagor med hjälp av sagoringar. Onsdag sista passet är det Solgruppen som får jobba en stund med Ipad. På torsdag arbetar vi i våra Uggleböcker. Fredag är det film och ”Nabbibanden” som gäller.
Vecka 17
Vi börjar med lek i stora gympan, arbetsböcker och Ipad i halv grupp på måndag. Tisdag och onsdag fortsätter vi med klockan och våra sagor. Onsdag är det också Ipad för den andra halvan av gruppen. På torsdag tillverkar vi årets majblomma. Valborgspyssel och film avslutar vi veckan med.
Vecka 18
Måndag-Ledig dag. Bokstaven/ljudet Eee jobbar vi med i svenskan och i matten jobbar vi med 5-kompisar. Onsdag är det också Ipad för halva gruppen. Torsdag viker vi tulpaner och fredag är det film, arbetsböcker och andra halvan av gruppen jobbar med Ipad.
FRITIDS
Vi kommer att vara ute en hel del under eftermiddagarna. När vi har lilla gympan så får den andra halvan av gruppen spela spel. När man spelar spel tränar man turtagning, socialt samspel, spelregler och uthållighet.
En del barn har med sig riskaka/frukt för att äta på morgon eller eftermiddags fritids, det medför att andra barn som inte har med sig blir sugna/ledsna. Därför har vi bestämt att ingen förtäring ska ske under fritidstid förutom det vi erbjuder.
Hälsningar Annica, Heidi och Monica