Kommunhus/Stadshus

Äldreomsorgens kvalitetsmässa i Piteå

Publicerad 2017-12-04 18:01:24
Kategori Invånare, Omsorg och stöd
  • Bereket Tsegai, undersköterska, och Ewa Karlsson Sjölander, verksamhetsutvecklare, samtalade under rubriken Den mångkulturella vården.
    Bereket Tsegai, undersköterska, och Ewa Karlsson Sjölander, verksamhetsutvecklare, samtalade under rubriken Den mångkulturella vården.  Foto: Helene Markström
  • Sara Jonsson, hemtjänstchef, demonstrerade rapporteringen med hjälp av Ipad.
    Sara Jonsson, hemtjänstchef, demonstrerade rapporteringen med hjälp av Ipad.  Foto: Helene Markström
  • Ewa Karlsson Sjölander, verksamhetsutvecklare, äldreomsorgen, var nöjd med dagen.
    Ewa Karlsson Sjölander, verksamhetsutvecklare, äldreomsorgen, var nöjd med dagen.  Foto: Helene Markström
  • Bereket Tsegai, undersköterska och Jenny Grahn, hemtjänstchef, Djupviken Norr.
    Bereket Tsegai, undersköterska och Jenny Grahn, hemtjänstchef, Djupviken Norr.  Foto: Helene Markström

Äldreomsorgens kvalitetsmässa i Piteå

I måndags arrangerades det första tillfället av Piteå kommuns kvalitetsmässa för äldreomsorgen. Temat var kulturkrockar. Framtidens utmaningar, biståndsplanering och nya lösningar presenterades under dagen.

Sidan kontrollerad: 2017-12-04 18:11:53