Kommunhus/Stadshus

Bemötande i fokus på årets kvalitetsmässa

Publicerad 2018-12-04 12:00:00
Kategori Invånare, Omsorg och stöd
  • Fullsatt under Kvalitetsmässans första dag.
    Fullsatt under Kvalitetsmässans första dag.  Foto: Helene Markström
  • Fredrik Sjömark, socialchef, talar om vikten av relationer och samarbete.
    Fredrik Sjömark, socialchef, talar om vikten av relationer och samarbete.  Foto: Helene Markström
  • Fredrik Blom presenterade projektet Lärande rekrytering som arbetar med handledd praktik och språkstöd till utrikesfödda.
    Fredrik Blom presenterade projektet Lärande rekrytering som arbetar med handledd praktik och språkstöd till utrikesfödda.  Foto: Helene Markström
  • Fredrik Sjömark, Helena Magnusson och Ewa Karlsson Sjölander var nöjda med dagen.
    Fredrik Sjömark, Helena Magnusson och Ewa Karlsson Sjölander var nöjda med dagen.  Foto: Helene Markström
  • Verksamhetsutvecklarna Anita Fåhreaus och Ewa Karlsson Sjölander i samtal.
    Verksamhetsutvecklarna Anita Fåhreaus och Ewa Karlsson Sjölander i samtal.  Foto: Helene Markström

Bemötande i fokus på årets kvalitetsmässa

Socialtjänstens kvalitetsmässa inom äldreomsorg arrangeras på Nolia City Konferens under två dagar den här veckan. Nära liv - nära vård är årets tema och programmet är det samma båda dagarna. Under mässan diskuteras utmaningar inom flera områden; bemötande, samarbete och kompetensförsörjning.

Sidan kontrollerad: 2018-12-03 20:05:22