OBS: Öppnar för allmänheten 3 februari 2020.

Ställ en fråga Lämna synpunkt Felanmälan

Dialog med Piteås utmaningar i fokus

Publicerad 2018-01-10 15:55:18
Kategori Invånare, Arbete, Boende & miljö, Omsorg och stöd, Skola, Trafik & gator, Fritid & kultur, Näringsliv, Kommun och politik
  • Ett femtiotal personer deltog i gårdagens dialog om tillväxt, livsmiljö och service och tjänster.
    Ett femtiotal personer deltog i gårdagens dialog om tillväxt, livsmiljö och service och tjänster.  Foto: Helene Markström
  • Helena Stenberg, kommunstyrelsens ordförande, ledde dialogen om  tillväxtfrågor.
    Helena Stenberg, kommunstyrelsens ordförande, ledde dialogen om tillväxtfrågor.  Foto: Helene Markström
  • Anders Lundkvist, vice ordförande i kommunstyrelsen, ledde samtalen om livsmiljö i Piteå.
    Anders Lundkvist, vice ordförande i kommunstyrelsen, ledde samtalen om livsmiljö i Piteå.  Foto: Helene Markström
  • Lotta Filipsson, socialchef deltog i samtalen om service och tjänster som leddes av Brith Fäldt, kommunstyrelsens andre vice ordförande.
    Lotta Filipsson, socialchef deltog i samtalen om service och tjänster som leddes av Brith Fäldt, kommunstyrelsens andre vice ordförande.  Foto: Helene Markström
  • Samuel Kamara Jr arbetar med integration för unga och han var nöjd med kvällens dialog.
    Samuel Kamara Jr arbetar med integration för unga och han var nöjd med kvällens dialog.  Foto: Helene Markström

Dialog med Piteås utmaningar i fokus

Under gårdagskvällen genomförde Piteå kommun en medborgardialog med inbjudna representanter från föreningar, företag, institutioner, studieförbund och pitebor. Dialogen är en del av det politiska arbetet med riktlinjer för budgeten 2019. Dialoggrupperna leddes av Helena Stenberg, kommunstyrelsens ordförande, Anders Lundkvist, kommunstyrelsens vice ordförande och Brith Fäldt, kommunstyrelsens andre vice ordförande.

Sidan kontrollerad: 2018-01-10 16:06:17