Norrbottens landshövding på besök i Piteå

Publicerad 2021-10-19 16:12:51
Kategori Invånare, Kommun och politik
  • Ett uppskattat besök på Framnäs folkhögskola.
    Ett uppskattat besök på Framnäs folkhögskola.  Foto: Helene Markström
  • Landshövding Lotta Finstorp i samtal med elever som går den förberedande polisutbildningen.
    Landshövding Lotta Finstorp i samtal med elever som går den förberedande polisutbildningen.  Foto: Helene Markström
  • Väggmålningen Historisk rapsodi av konstnären June Montana Lorentz uppskattades av landshövdingen. Ragnar Lassinantti (Norrbottens landshövding 1966-1982) finns med på målningen.
    Väggmålningen Historisk rapsodi av konstnären June Montana Lorentz uppskattades av landshövdingen. Ragnar Lassinantti (Norrbottens landshövding 1966-1982) finns med på målningen.  Foto: Helene Markström
  • Delegationen med landshövdingen i spetsen samtalar med elever på vårdbiträdesprogrammet.
    Delegationen med landshövdingen i spetsen samtalar med elever på vårdbiträdesprogrammet.  Foto: Helene Markström
  • Patric Lundström, kommunalråd, och Lotta Finstorp, landshövding, möter elever på Framnäs folkhögskola.
    Patric Lundström, kommunalråd, och Lotta Finstorp, landshövding, möter elever på Framnäs folkhögskola.  Foto: Helene Markström

Norrbottens landshövding på besök i Piteå

Landshövding Lotta Finstorp gör idag ett heldags besök i Piteå tillsammans med medarbetare från Länsstyrelsen i Norrbotten. Kommunalråden Helena Stenberg och Patric Lundström är värdar för besöket tillsammans med kommunchef Andreas Lind.

Sidan kontrollerad: 2021-10-19 16:21:51