KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål

Stina Johansson går vidare mot nya äventyr

Publicerad 2022-04-20 08:00:00
Kategori Näringsliv
Stina Johansson avslutar sin tjänst som etableringsansvarig på Näringslivsavdelningen
Stina Johansson avslutar sin tjänst som etableringsansvarig på Näringslivsavdelningen  Foto: Sara Holm

Stina Johansson går vidare mot nya äventyr

Efter fyra intensiva år på Näringslivsavdelningen lämnar Stina Johansson rollen som etableringsansvarig för Piteå kommun, för att axla en ny spännande roll inom det privata näringslivet.

 Jag har under dessa år drivit etableringsfunktionen tillsammans med goda kollegor såväl inom kommunens olika förvaltningar, som inom kommunens bolagskoncern och kände att suget efter att satsa på något nytt. Det känns extra spännande att få prova på att jobba med ett nytt område inom den privata sektorn. Mitt nuvarande arbete har bestått av att marknadsföra platsen Piteå, göra affärer och skapa tillväxt för kommunens näringsliv i stort och nu i mitt nya uppdrag blir det att göra affärer i takt med att företaget växer. Jag lämnar Näringslivskontoret med en bred palett av erfarenheter, som jag nu tar med mig in i det nya uppdraget, säger Stina Johansson.

Stina var initiativtagare till det vi kallar för Team Piteå. Teamet och arbetssättet skapades för att kunna möta komplexa internationella förfrågningarna på ett kundorienterat och effektivt sätt. Stinas stora driv och engagemang för att skapa bästa möjliga service för våra företag har verkligen uppskattats mycket av företagen och våra partners! Detta arbete ska vi naturligtvis fortsätta att förvalta och utveckla framåt. Vi vill tacka Stina för det fina arbete som hon har bidragit till över åren, säger Näringslivschef Nicklas Larsson.

Vad kommer du att göra?
Jag tillträder min nya tjänst i mitten av juni, där jag fått uppdraget att jobba som Inköpschef av  ”raw materials” för SunPine här i Piteå. SunPine är ett jättespännande bolag som levererar innovativa och hållbara produkter som baseras på huvudråvaran tallolja, en hållbar restprodukt från massabruken. 

Vad kommer du att sakna mest?
Alla härliga människor jag arbetar med såväl kunder som medarbetare som alla berikat min vardag.

Avslutningsvis
Jag vill passa på att tacka alla fantastiska entreprenörer, företag och organisationer jag haft förmånen att träffa och arbeta med under mina år på Piteå kommun. Vi har ett magiskt näringsliv i kommunen som vi kan vara stolta över. Jag har under resan fått många nya vänner, lärdomar och erfarenheter som jag nu tar med mig in i mitt nya uppdrag.

Vi på Näringslivskontoret önskar Stina stort lycka till!

Sidan kontrollerad: 2022-04-20 08:08:05