Inflyttare

  • Gå till e-tjänst

    Nyfiken på Piteå?

    Vi längtar efter dig! Vill du veta mer om livet i Piteå, arbetstillfällen, boende, familjeliv, kultur, fritid eller annat ? Klicka och fyll i e-tjänsten, så kontaktar vi dig. Gå till e-tjänst

  • Kontakta Inflyttarservice

    Hör av dig till oss!

    Vad kul att du har hittat hit! Vi på Inflyttarservice tycker att alla ska bli pitebor och vill att det ska vara lätt att bli det. För att ge dig bästa möjliga stöd, erbjuder Piteå en inflyttartjänst där alla viktiga aktörer involveras. Har du frågor och funderingar om Piteå - inför en eventuell flytt eller av ren nyfikenhet? Ring eller maila oss så ser vi till att du får svar! Kontakta Inflyttarservice

Välkommen hit - välkommen hem!

Piteå är en lagom stor och mysig stad med trevliga invånare. En välkomnande, lugn och trygg stad med gott mod och stora framtidsplaner.

I Piteå brukar vi säga att vi har nära till allt – till världen utanför, till varandra och till naturen. Vi ser oss gärna som evenemangsstaden, musikstaden, skärgårdsstaden och staden där vi tror att det mesta är möjligt. Inte minst genom att kombinera vår tradition som industristad med en ny inriktning där kultur, utbildning, näringsliv och evenemang tar lika stor plats i framtidens Piteå. 

Ett annat riktmärke för framtiden är vår strävan att utvecklas till en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar kommun. 

Men det bästa med Piteå är ändå piteborna - nya som gamla, som genom engagemang, öppenhet och kreativitet är goda ambassadörer för sin hemstad och som tillsammans bidrar till att Piteå lever och växer.

Vi hoppas att du är nyfiken på Piteå och vill bli en del av vår stad. 

 
 

test