Inflyttare

  • Kontakta Inflyttarservice

    Hör av dig till oss!

    Vad kul att du har hittat hit! Vi på Inflyttarservice tycker att alla ska bli pitebor och vill att det ska vara lätt att bli det. För att ge dig bästa möjliga stöd, erbjuder Piteå en inflyttartjänst där alla viktiga aktörer involveras. Har du frågor och funderingar om Piteå - inför en eventuell flytt eller av ren nyfikenhet? Ring eller maila oss så ser vi till att du får svar! Kontakta Inflyttarservice

  • Gå till e-tjänst

    Intresseformulär

    Är du nyfiken på livet i Piteå? Fyll gärna i vårt intresseformulär så kontaktar vi dig för att ge dig skräddarsydd information. Att flytta till en ny stad kan innebära en del utmaningar. Det kan vara svårt att veta vem man ska kontakta för att få svar på sina frågor. Vi vill göra en flytt till Piteå så enkel som möjligt och vill därför hjälpa dig och tillgodose dina behov. Gå till e-tjänst

Välkommen hit - välkommen hem!

Piteå är en lagom stor och mysig stad med trevliga invånare. En välkomnande, lugn och trygg stad med gott mod och stora framtidsplaner.

I Piteå brukar vi säga att vi har nära till allt – till världen utanför, till varandra och till naturen. Vi ser oss gärna som evenemangsstaden, musikstaden, skärgårdsstaden och staden där vi tror att det mesta är möjligt. Inte minst genom att kombinera vår tradition som industristad med en ny inriktning där kultur, utbildning, näringsliv och evenemang tar lika stor plats i framtidens Piteå. 

Ett annat riktmärke för framtiden är vår strävan att utvecklas till en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar kommun. 

Men det bästa med Piteå är ändå piteborna - nya som gamla, som genom engagemang, öppenhet och kreativitet är goda ambassadörer för sin hemstad och som tillsammans bidrar till att Piteå lever och växer.

Vi hoppas att du är nyfiken på Piteå och vill bli en del av vår stad. 

 
 

Klicka för att ta del av fina berättelser