Jobba hos oss

 
 

Piteå växer. Kom och väx med oss!

Piteå ligger mitt i landets mest expansiva region där industrietableringar på över 1000 miljarder är på gång. Staden växer med nya invånare, nya bostadsområden och nya företagsetableringar. Med två flygplatser inom räckhåll och Norrbotniabanan som ska byggas ligger såväl andra delar av Sverige som världen nära. Här finner du hög livskvalitet, låga boendekostnader, skola av toppkvalitet, ett brett och variationsrikt näringsliv, en trevlig stadskärna och flera återkommande evenemang som ger staden liv.

Våra drygt 4 000 medarbetare är betydelsefulla i arbetet med att skapa morgondagens Piteå. Vi bidrar med olika kompetenser, erfarenheter, talanger och personligheter – alla lika viktiga i vårt gemensamma samhällsbygge. Låter det spännande? Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner. Hoppas du vill bli en i gänget! Välkommen!

 

Förmåner för dig som anställd

 •  

  En i gänget

  Som medarbetare i Piteå kommun har du drygt 4000 kollegor som varje dag arbetar för att göra skillnad i pitebornas vardag och levererar den service de har rätt till.
 •  

  Älska semester

  Grunden är 25 semesterdagar, är du 40 år får du 31 dagar och vid 50 år 32 dagar. Du kan även semesterväxla, växla in semestertillägget och få upp till 6 extra lediga dagar.
 •  

  Din hälsa är viktig

  Vi erbjuder friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. På betald arbetstid kan du lämna blod och gå på regionens hälsosamtal för 40-, 50- och 60-åringar. Arbetsmiljön är viktig, behöver du stöd i din hälsa har vi bra företagshälsovård.
 •  

  Pension

  Som anställd har du en tjänstepension i form av ålderspension och efterlevnadspension. Du också välja att spara extrapengar via bruttolöneavdrag. När det är dags att tänka på pension erbjuder vi personlig information.
 •  

  Balans i livet

  Vi vet att önskemål om arbetstider varierar under olika faser i livet. Vi har ett fördelaktigt flextidsavtal och olika arbetstidslösningar. Vid föräldraledighet får du ett tillägg som motsvarar 10 procent av ditt lönebortfall.
 •  

  Försäkringar för din trygghet

  Vi har ett tillägg i sjukförsäkringen som innebär att om du är sjuk längre än 14 dagar får du 10 procent av lönebortfallet till och med den 90:e dagen. Alla anställda är försäkrade vid sjukdom, arbetsskada och dödsfall.