Starta eget

KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Besöksadress och kontaktuppgifter

Adress Stadsporten, Västergatan 10
Telefon Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

  • Går du i tankarna att starta eget?
    Går du i tankarna att starta eget?
  • Boka gärna ett möte med någon av våra rådgivare
    Boka gärna ett möte med någon av våra rådgivare

Starta eget

Funderar du på att starta ditt eget företag? Har du en affärsidé som du skulle vilja diskutera? Behöver du stöd med finansieringen eller har du andra frågor angående företagsutveckling?

Nyföretagarcentrum

Ska du starta eget eller är ny företagare och drivit ditt företag i upp till tre år i Norrbotten? Vi på NyföretagarCentrum Nord hjälper dig att utveckla och förverkliga dina affärsidéer. Ta del av rådgivning, seminarium och nätverksträffar både digitalt och lokalt på våra verksamhetsorter.

GoBusiness

Go Business är inkubatorn för kreativa och nytänkande entreprenörer i norra Sverige. Vi hjälper dig att förverkliga din företagsdröm. Hos oss får du inspiration, kunskap, individuell coaching och blir en del av ett stort community av företagare som stöttar och peppar varandra.

Almi

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? I så fall borde du vända dig till oss på Almi. Tillsammans kan vi ta ditt företagande till en ny nivå. Vi erbjuder finansiering och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startupfas som befintliga företag.

Coompanion

Coompanion främjar kooperativt företagande – entreprenörskap som sker på jämlika villkor, där ägande och styrning sker demokratiskt och där hållbarhet ur både socialt, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv värnas.

LTU Business

Vårt uppdrag är att främja innovation och utveckling genom samverkan mellan akademi och samhälle med särskilt fokus på de framväxande gröna industrierna. Hos oss finns ett kalejdoskop av doers, strateger, projektvirtuoser, affärsutvecklare, möjliggörare och innovationspraktiker som verkar i skärningen mellan näringsliv, akademi och offentlig sektor – med samhällsomställning som ledstjärna.

Arctic Business

Oavsett om du vill utveckla en idé, investera i en, samarbeta i ett projekt eller ansluta dig till ett team, erbjuder vi dedikerade program för att möta dina professionella ambitioner i varje skede av din resa. Vi hjälper dig som start-up att få rätt team, locka rätt finansiering och bedriva framgångsrik verksamhet samtidigt som du löser viktiga problem och utmaningar.

Sidan kontrollerad: 2024-05-14 09:57:20