Isbanan Nördfjärden

KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28

E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.

Vill du göra en orosanmälan?

Använd e-tjänsten för orosanmälan. Använd inte Piteå kommuns faxnummer!


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål
Isbanan Nördfjärden
Isbanan Nördfjärden  Foto: Piteå kommun

Isbanan Nördfjärden

Isbanan är en utmärkt mötesplats där du kan motionera i en härligt vacker vintermiljö. Kom ut och var med om underbara dagar på nördfjärdsisen!

Sidan kontrollerad: 2024-01-16 08:49:12

Om isbanan

Isbanan startar nedanför bouleplanen på Norrstrand. Banans sträckning varierar år från år beroende på issituationen. Under lördagar och söndagar på vårvintern brukar caféet vid banans start på Norrstrand vara öppet. Här kan du hyra långfärdsskridskor och köpa fika.

Låna spark

Vid sparkeringarna på Norrstrand och Svartudden/Strömbacka strand kan du låna en spark. Den återställer du i sparkeringen efter din tur på isen. Vi ber er att inte lämna sparkarna på isen eftersom de kan frysa fast där. Banan ligger på havsis vilket innebär att det finns sprickor och ojämnheter som man måste vara uppmärksam på. All åkning sker på egen risk.

Isens tjocklek

Vi kontrollerar kontinuerligt isens tjocklek och kvalitet på den utmärkta banan så att isen är säker för gångare, skridskoåkare, sparkare och cyklister. Vi ber alla respektera att motorfordon ej är tillåtna på banan. Vi vill understryka att den istjocklek vi rapporterar endast gäller för banan på Nördfjärden. Istjockleken kan variera kraftigt beroende på bland annat strömmar.