YH-program i Piteå

Vuxenutbildningen

För information, vägledning och frågor om ansökan, boka tid på webbsidan Studie- och yrkesvägledning.

Telefon 0911-69 60 00 (vx)

E-post 

Besök

Adress Akustikgränd 3A, 941 63 Piteå
Öppettider 08.00-16.00 

Skicka post till Vuxenutbildningen

Postadress: Piteå kommun, Samhällsbyggnad, Box 37, 941 21 Piteå


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28

E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.

Vill du göra en orosanmälan?

Använd e-tjänsten för orosanmälan. Använd inte Piteå kommuns faxnummer!


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål
Möten
Möten  Foto: Pixabay

YH-program i Piteå

För närvarande finns ett tiotal program inom Yrkeshögskolan med Piteå som studieort. För vissa av utbildningarna innebär det att man pluggar i skolmiljö regelbundet varje vecka (exempelvis på Campus Piteå), medan andra utbildningar har ett distansupplägg med sporadiska platsträffar i Piteå.

Internationell affärsinriktad speditör

Vill du jobba med planering av transporter, problemlösning och affärsutveckling på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt? Som speditör, även kallad logistiker, ansvarar du för att hitta nya, effektiva logistiklösningar åt dina kunder och löser problem när de uppstår. Utbildningen erbjuder platser både i Göteborg och Piteå.

Specialistundersköterska akutsjukvård

Arbetar du som undersköterska och vill specialisera dig inom akutsjukvård? Utbildningen vänder sig både till dig som redan arbetar inom akutsjukvård, och till dig som vill byta inriktning. Utbildningen går på distans och deltid för att du ska kunna kombinera studierna med ditt arbete.

Logistik och transportledning

Vill du jobba i en arbetsledande position med transportplanering och problemlösning? Som transportledare ansvarar du för att samordna transporter så att de sker på ett så effektivt, lönsamt och hållbart sätt som möjligt. Under utbildningen lär du dig ekonomi, att leda personal och att arbeta i digitala planeringssystem, samtidigt som du får chans att knyta många värdefulla kontakter i branschen.

Drifttekniker - processoperatör

Som drifttekniker/processoperatör arbetar du med att övervaka produktion, lösa problem och utveckla process och produkt. Detta är en modifierad distansutbildning, vilket innebär att du kan plugga merparten av tiden i Piteå med stöd av utbildningens digitala lärplattform och eventuell gemensam studiegrupp. Utbildningen har tillkommit för att flera industrier har svårt att rekrytera rätt kompetens, exempelvis SCA, Smurfit Kappa och Sunpine i Piteå.

KMA-samordnare

Vill du bli en nyckelperson för företags hållbarhetsstrategi och skapa en trygg och effektiv arbetsmiljö? Studera till KMA-samordnare och lär dig implementera system inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö!

Anläggningsingenjör

Vill du vara en viktig nyckelperson inom samhällsbyggnad? Du som Anläggningsingenjör tar ansvar för att regler och föreskrifter följs och för att projektet har en minimal miljöpåverkan. Du har en samordnande roll och ansvarar för att modellen alltid hålls uppdaterad, vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga.

Byggproduktionsledare ROT

Vill du utveckla ditt ledarskap och lära dig leda byggprojekt? Som Byggproduktionsledare inom renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) leder du arbetet i byggprojekt och är den som ansvar för hela byggprocessen. Du kommer ha en samordnande roll med kunskap om byggproduktionens alla delar. Inom ROT utgår man från befintliga byggnader och gör en plan utifrån de förutsättningar som finns.

Miljösamordnare - Hållbara byggnader

Som miljösamordnare har du en specialistroll inom byggnadsteknik, miljökunskap och miljölagstiftning och arbetar med att samordna, planera, driva och följa upp miljöfrågor hos företag och organisationer. Du identifierar miljöpåverkan vid byggprojekt och föreslår åtgärder.

Platschef hållbar produktion

Jobbar du inom byggsektorn och är redo att ta nästa steg i karriären? Axla rollen som platschef och lär dig leda byggprojekt till framgång utifrån hållbar produktion!

Fastighetstekniker hållbar drift

Vill du bli nyckelspelaren för hållbar drift av byggnader? Då passar rollen som Fastighetstekniker dig! Bli expert på fastighetstekniska system och lär dig att effektivisera energianvändning och skapa miljövänliga lösningar.

Sidan kontrollerad: 2023-04-28 10:06:48