Hyra

KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28

E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.

Vill du göra en orosanmälan?

Använd e-tjänsten för orosanmälan. Använd inte Piteå kommuns faxnummer!


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål
  • I Piteå finns det hyreslägenheter både centralt och ute på landsbygden
    I Piteå finns det hyreslägenheter både centralt och ute på landsbygden
  • Det finns en stor variation på hyreslägenheternas storlek
    Det finns en stor variation på hyreslägenheternas storlek

Hyra

Är du ute efter att hyra din bostad så finns lite olika hyresvärdar att välja bland.

BD fast

BD Fastigheter erbjuder både stora och små lägenheter

BD Fastigheter erbjuder en brett utbud av lägenheter och affärslokaler i Piteå. Här finns små och stora bostäder både centralt och en bit utanför staden. Fyll i en så detaljerad intresseanmälan som möjligt så matchas du med lediga objekt innan de kommer ut på hemsidan.

Lindbäcks

Hos Ländbäcks fastigheter bor cirka 500 nöjda hyresgäster, allt från barnfamiljer till pensionärer.

Lindbäcks Fastigheter är en av Norrlands största privata fastighetsägare med centralt belägna fastigheter i Piteå. Hos oss bor cirka 500 nöjda hyresgäster, allt från barnfamiljer till pensionärer.

MEB

Vi har centralt belägna fastigheter dels på Berget och dels på Nygatan med cirka 10 minuters promenadavstånd till centrum av Piteå. Våra fastigheter är belägna i lugn miljö med både villor och hyreshus som närmaste granne och är mycket omtyckta av våra hyresgäster.

Pitebo

Pitebo är ett kommunägt fastighetsbolag med ca 4000 lägenheter fördelade både centralt och utanför stadskärnan. De flesta lägenheterna förmedlas via deras bostadskö.

RAWI

RAWI är ett privatägt fastighetsbolag beläget efter Norrbottens kustland. I Piteå är RAWI den största privata fastighetsägaren med ett fastighetsbestånd på knappt 120 000 m² fördelat på ca 1200 hyresrätter samt drygt 200 kommersiella lokaler.

Skoogs fastigheter

Ett hem att längta till - så vill vi att det ska kännas för våra hyresgäster. Skoogs Fastigheters målsättning är att vara en familjär, trygg, lokal hyresvärd som månar om sina hyresgäster. Vi erbjuder boenden för dig att trivas i. Välkommen hem!

Stabo

Vill du bo i ett lugnt och naturnära område med närhet till centrum, mataffär och Musikhögskolan? Kvarteret Stadsön i Piteå rymmer ljusa och välplanerade hyreslägenheter som är redo för omgående inflyttning.

Trumbäcken

Välkommen till Trumbäcken! Vi är en av de ledande privata hyresvärdarna i norra Sverige med 3000 lägenheter och 200 lokaler. Vår strävan är att du ska uppleva att vi är en hyresvärd som alltid satsar på att uppgradera lägenheter, lokaler och fastigheter värda att bo och verka i.

Wallstens

Wallsténhus har under de senaste åren ökat beståndet av lägenheter genom konvertering av lokalytor. Vi ser en fortsatt efterfrågan på moderna lägenheter i attraktiva lägen i Piteå och vill nu fortsätta vår bostadssatsning med ett helt nytt hyreshus.

Sidan kontrollerad: 2023-12-11 10:05:10