Aktuella dialoger

Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Aktuella dialoger

Sommardialog Piteå MR-kommun

I sommar genomförs en dialog för att få synpunkter till arbetet för Piteå som MR- kommun, en kommun där mänskliga rättigheter står högt på agendan. Vad tycker du saknas och hur kan vi jobba för att nå målet? Du kan besvara en enkät om detta här på sidan eller via ferieungdomar som jobbar som unga kommunutvecklare och kommer att synas ute på stan

Sommardialog FÖP stadsdelscentra Öjebyn

Tyck till om Öjebyns fortsatta utveckling.

Under ett par veckor i sommar har ett antal ferieungdomar rollen som unga kommunutvecklare. De kommer att besöka Öjebyn för att prata om och samla in synpunkter om Öjebyns framtida utveckling. Dialogen pågår till 4 juli och det går också bra att lämna in sina åsikter digitalt via denna plattform.

Tyck till om firandet av Piteå 400 år

Vad tycker du att jubileumsfirandet ska innehålla? Tyck till!

Hur tycker du att vi ska fira Piteå 400 år? Det är grundfrågan i en enkät som ger dig möjlighet att tycka till om jubileumsfirandet 2021. Klicka dig in till enkäten och medverka till ett häftigt firande.

Hur tycker du anhörigstödet ska fungera?

Din åsikt om anhörigstöd är viktig.

Är du närstående till någon med psykisk ohälsa/sjukdom? Har du varit i kontakt med Piteå kommuns anhörigstöd? Då vill vi gärna veta vad du tycker om stödet du fått och om du har idéer och förslag på hur anhörigstödet skulle kunna se ut i framtiden.