Värdefulla i Piteå

KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Besöksadress och kontaktuppgifter

Adress Stadsporten, Västergatan 10
Telefon Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

Värdefulla i Piteå

På den här sidan kommer vi att göra ett nedstamp bland Piteås företag. Stora och små, kända och okända. De som verkar på en lokal marknad likväl de som verkar på en större marknad. För Piteå är ni alla lika VIP – värdefulla i Piteå.

"Det finns ett jäkla driv i Piteå"

Magnus Eriksson är nöjd med företagets ökade omsättning det senaste åren.

Det är lite drygt tre år sedan Magnus Eriksson köpte Storfors Plåt. Sen dess har företaget tredubblat omsättningen, i år närmar de sig en fyrdubbling. Dessutom har de nyligen etablerat sig även i Skellefteå.

Traktorcity har maskiner i fokus

Johan Grandin tillsammans med dottern Ebba Grandin och Johan Bergvall.

I år firar Johan Grandin 25 år som ägare av Traktorcity, ett företag som säljer och servar maskiner av olika slag. En utmaning är kompetensförsörjning, men här har han hittills lyckats bra. "Ju bättre personal man har, desto bättre går det för företaget", konstaterar han.

Hektisk tid hos Sesek Ekonomi

Pär Gabrielsson och hans kollegor på Sesek tror på framtiden

Hos Sesek Ekonomi är det fullt upp. Våren är alltid en hektisk tid i redovisningsbranschen med alla bokslut som ska göras. Vad som händer på sikt med coronaviruset och dess framfart återstår att se, men de är inte speciellt oroliga för sin egen verksamhet.

Coronakrisen ger Piteå Handel & Trädgård nya möjligheter

Våren är en intensiv tid för Ellinor Berggren, Piteå Handel & Trädgård.

Hos Piteå Handel & Trädgård är det högtryck bland blomsterprakten inne i butikens avdelning för blomsterbindning. Våren är en intensiv tid.

Olofssons lanthandel – generationsföretaget som håller byn levande

Johannes och morbrodern Lars driver Olofssons Lanthandel tillsammans.

Den lilla lanthandeln mitt i byn Lillpite har funnits i generationer. Servicen är alltid hög och alltid personlig. Tack vare det har man många trogna kunder som ser till att stötta butiken lite extra i dessa tider.

Heta samarbeten för Heta Hyttan

Linda Isaksson, glasblåsare och poddare

Entreprenören och glasblåserskan Linda Isaksson inleder ett samarbete med Glasprinsen, en spännande återförsäljare av både nytillverkat glas och vintage, med butik på Söder i Stockholm.

Sidan kontrollerad: 2021-06-29 15:43:19