Värdefulla i Piteå

KONTAKTA NÄRINGSLIVSAVDELNINGEN

Besöksadress och kontaktuppgifter

Adress Stadsporten, Västergatan 10
Telefon Företagslots: 0911-69 70 00 
E-post 

Värdefulla i Piteå

På den här sidan kommer vi att göra ett nedstamp bland Piteås företag. Stora och små, kända och okända. De som verkar på en lokal marknad likväl de som verkar på en större marknad. För Piteå är ni alla lika VIP – värdefulla i Piteå.

Kalles krog fortsätter satsa

Pontus Öberg, ägare av Kalles Krog

Kalles har klarat sig bra under pandemiåren tack vare möjligheten att snabbt kunna skala ner verksamheten utifrån förutsättningarna. Nu går verksamheten riktigt bra med en omsättning på cirka 11 miljoner under 2022 och en stadig kundkrets på ca 400 personer varje fredag och lördag.

På besök hos Smurfit Kappa Piteå

Deltagare på företagsbesöket hos Smurfit Kappa Piteå

Piteå kommun besökte nyligen Smurfit Kappa Piteå för att diskutera företagets verksamhet, nuläge, utmaningar och möjligheter för framtiden. På besöket närvarade ledningen från Smurfit Kappa samt politiker och näringslivsutvecklare. Resultatet av besöket var en givande diskussion med insiktsfulla samtal.

Otrimmade skägg lockade Abdulla till Piteå

Abdulla Jamal, ägare av Barbershop

Barbershop har utformat ett koncept i Piteå som sticker ut från mängden. Salongen riktar sig till herrar i första hand, och erbjuder kunderna klippning och skäggtrimning i gallerian i centrala Piteå.

Pang på Siamsquare

Pang Mool-aree, ägare av butiken Siamsquare

Pang Mool-aree startade Siamsquare 2018 genom att överta en livsbutik på BackCity-området. Innan dess var hon stamkund i den redan befintliga butiken som ägdes av en kvinna som flyttade till Sundsvall.

Nasim sätter guldkant på Piteå med sin passion för matlagning

Nasim Mamoum som äger Doncell Gastro

Nasim Mamoum äger Doncell Gastro som är ett företag inom livsmedels- och restaurangbranschen. Idén föddes efter att han jobbat inom restaurangbranschen i flera år och istället ville göra något eget. Företagsidén var att öppna upp för samarbeten med restauranger och agera som konsult, kock och erbjuda olika produkter och tjänster.

Piteåbaserade Spinab gör avtryck i hela landet

Tomas Persson, en av ägarna på Spinab

Visste du att Stålpartier i norr AB indirekt hälsar samtliga gäster välkommen till NK i Stockholm? Om du besöker huvudstaden och tar en tur på stan är sannolikheten stor att du förr eller senare kommer i kontakt med produkter som har sitt ursprung hos Spinab. Entrén till det stora varuhuset NK är tillverkad i deras lokaler i Öjebyn såväl som innertak och ledstänger inne i varuhuset.

Sidan kontrollerad: 2021-06-29 15:43:19