Kontakta Strömbackaskolan

Telefon 0911-69 63 00 
Besöksadress Lasarettsv. 2
Postadress Box 730, 941 28 Piteå

Sjukanmälan och ledighetsansökan


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28

E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 8-16 

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.

Vill du göra en orosanmälan?

Använd e-tjänsten för orosanmälan. Använd inte Piteå kommuns faxnummer!


Felanmälan Lämna åsikter och klagomål

Aktuellt

Aktuellt på Strömbackaskolan
Aktuellt på Strömbackaskolan  Foto: Karolina Lundström

Aktuellt

På G och resumé

Tack för era idéer och tankar om framtiden Piteå - Vision 2050

Strömbackaelevernas åsikter är viktiga

Visst, år 2050 känns väldigt långt fram. Men när det gäller stadsplanering och samhällsutveckling är det viktigt att ha en tydlig bild av det samhälle vi vill ha i framtiden. Ju tydligare målbild, desto lättare att hamna rätt. Det är bakgrunden till arbetet med att ta fram en gemensam vision för Piteå 2050. Under oktober har bland annat företag, politiker, unga och allmänheten fått lämna synpunkter. Tusen tack till de totalt runt 300 Strömbackaelever som har bidragit.

ÅSSIT vann igen!

Strömbackaskolans skoltidning Åssit utsedd till Årets skoltidsskrift

Vårens nummer av Strömbackas skoltidning ÅSSIT har utsetts till Årets Skoltidskrift 2023. Priset delades ut av Sveriges Tidskrifter i samband med Tidskriftsdagen på Cirkus i Stockholm 25 oktober. Två av eleverna från redaktionen tog emot priset på plats.

Strömbackaelever vinnare i filmtävling

Minna Stenberg, Sofia Eriksson, Isak Bergeman och Hannes Fabricius producerade det vinnande bidraget.

I samband med en filmvisning på Bio3:an i Piteå utsågs filmen ”Onsdagen som aldrig existerade” som vinnare i tävlingen Ung Film i Norr. Filmen är gjord av elever vid Strömbackaskolans Estetiska program estetik och media och kommer i och med vinsten att representera Norrbotten i finalen som hålls under Novemberfestivalen i Trollhättan 24-25 november.

Åssit - återigen nominerad till Årets skoltidskrift

Redaktionen för Åssit 2023. Skoltidningen är för femte gången nominerad till Årets skoltidskrift.

Vårens nummer av Strömbackaskolans skoltidning Åssit är en av fyra tidningar som nominerats till Årets skoltidskrift. Åssit har varit nominerad 2010, 2018, 2019, 2021. 2010 hette det Lilla Journalistpriset, då fick tidningen juryns specialpris och 2019 vann Åssit det fina priset - Årets skoltidskrift. I år är alltså Strömbackaskolans tidning nominerad för femte gången.

Skolstart på Strömbacka läsåret 23/24

Välkommen till Strömbackaskolan

Måndag 21 augusti är det skolstart och vi önskar alla våra elever välkomna till ett nytt läsår hos oss! Här ser du som börjar årskurs 1 programmens uppropstider och annan viktig information inför din studietid på Strömbackaskolan. Elever i årskurs 2 - 3 på gymnasiet har upprop kl. 9, lokalerna finns angivna på scheman som är uppsatta på skolans entrédörrar den dagen. Elever i årskurs 1 - 4 på anpassad gymnasieskola har upprop i programmens egna lokaler kl. 9.

Kreativa Piteåstudenter fick företagarstipendier

Maja Löf och Thea Ekberg

På kommunfullmäktige på måndag 26/6 delade det ut ett företagarstipendium till avgångselever från Strömbackaskolan. Årets vinnare har sin grund i UF-företag som de bedrivit under sin gymnasietid. Vinnare av årets företagarstipendium var Maja Löf och Thea Ekberg, med sitt företag Smile UF. Deras produkt är livemusik för olika tillställningar, både privata och för företag.

Vård- och omsorgscollege har utsett Anneli Borg till årets handledare

Per Boman, rektor, Vård- och omsorgscollege, Strömbackaskolan, Anneli Borg, boendehandledare och årets handledare och Lena Fagerlönn, Piteå Sjukhus, Region Norrbotten.

Anneli Borg, boendehandledare på LSS gruppbostaden Renen, är utsedd till årets handledare av Vård- och omsorgscollege. Igår eftermiddag uppvaktades hon av representanter från Piteå kommun och Region Norrbotten och fick ta emot blommor och diplom.

Ange är årets omvårdnadsstipendiat

Ange Nodo är Årets student Vård och omsorgscollege 2023

Idag tog Ange Nondo emot omvårdnadsstipendiet i samband med sin studentexamen vid Strömbackaskolan.