KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post 

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Resultat och kvalitet

Vi blir fler pitebor
Vi blir fler pitebor

Resultat och kvalitet

Piteå kommuns verksamhet styrs utifrån vision, strategiska områden, mål och målindikatorer och för att utveckla och förbättra kommunens verksamheter och service gör vi utvärderingar. Här hittar du resultat från dialoger och undersökningar och kan jämföra resultat. Dialogen med piteborna är viktigt för att verksamheten ska få ett gott resultat och ge en hög livskvalitet för alla boende i Piteå. Du vet väl att du kan vara med och påverka?

I Piteå får du mest för pengarna!

PIteå har för andra året i rad vunnit pris som den mest prisvärda kommunen att bo i.

Nyhetsmagasinet Fokus har i dag presenterat vinnarna i den stora kommunrankningen ”Bäst att bo”. Piteå är för andra året i rad vinnare i kategorin mest prisvärda kommun att bo i.

Piteå i topp i årsrapport om Facebook

Företaget Smampion specialiserar sig på att analysera företags- och organisationers närvaro i olika sociala medier.

Piteå placerar sig på en femte plats för positiva inlägg från besökare på kommunens officiella Facebooksida. Det visar årsrapporten om Sveriges kommuner på Facebook 2016 som utförts av företaget Smampion.

Så mår våra unga i Piteå

Hälsoundersökningen Personligt genomförs årligen

Enkätundersökningen Personligt har genomförts för fjortonde gången bland elever i skolår 7 och 9 i grundskolan samt skolår 2 i gymnasieskolan. Enkäten genomförs på uppdrag av kommunfullmäktige som en del i kommunens årliga uppföljning. Från 2008 genomförs enkäten årligen.

Återkoppling från dialog om skolan på Kvällsfika den 14 februari

Ingemar Jernelöf, gymnasiechef Britta Dahlén och kvalitetscontroller Martin Dvorsak informerade om skolans kunskapsuppdrag, aktuella resultat för Piteås elever och det systematiska kvalitetsarbetet. Du hittar en sammanfattning i presentationen Framtidens skola.

Stadsberget finalist i arkitekttävling

Stadsberget är finalist i arkitekttävling.

Stadsberget har gått till final i en stor arkitekttävling.

Öppettider i simhallarna bland de bästa i Sverige

Öppettiderna i Piteås simhallar är en av Sveriges bästa!

Öppettiderna i Piteås simhallar utöver 8-17 på vardagar tillhör de bästa i Sverige. I Piteå kan man en vanlig vecka bada 41 timmar på de tider då de flesta inte arbetar eller går i skolan.

Kommunens kvalitet i korthet

Gågatan i Piteå

Nu kan du jämföra Piteå kommuns resultat i kvalitetsundersökningen Kommunens kvalitet i korthet med andra kommuner direkt i Piteå kommuns nya tjänst Resultat och jämförelser.

2017 - återvinningens år?

Bredviksbergets avfallsanläggning

Vi i Piteå är duktiga på återvinning, bättre än de flesta kommuner i Sverige rentav. Enligt Avfall Sveriges senaste undersökning (2014) samlades 59 procent av pitebornas hushållsavfall in till materialåtervinning, riksgenomsnittet är 39 procent.

Utbildningsförvaltningen är en av fem nominerade till Svenska Jämställdhetspriset

Hur skapar vi en jämställd utemiljö på skolgården? Det är frågor som flera skolor arbetat med under året.

Först var det 18 nominerade, sedan blev det tio och nu är Piteå kommuns utbildningsförvaltning en av fem nominerade bidrag till Svenska Jämställdhetspriset.