KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post 

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Resultat och kvalitet

Vi blir fler pitebor
Vi blir fler pitebor

Resultat och kvalitet

Piteå kommuns verksamhet styrs utifrån vision, strategiska områden, mål och målindikatorer och för att utveckla och förbättra kommunens verksamheter och service gör vi utvärderingar. Här hittar du resultat från dialoger och undersökningar och kan jämföra resultat. Dialogen med piteborna är viktigt för att verksamheten ska få ett gott resultat och ge en hög livskvalitet för alla boende i Piteå. Du vet väl att du kan vara med och påverka?

Statistiksurr - cykelvägar

I Piteå finns många fina cykelvägar

Ta dig tid i sommar och åk på en cykeltur genom Piteås alla fina cykelvägar. Piteå har tidigare prisats som årets cykelstad av Cykelfrämjandet.

Statistiksurr - Ett Piteå för alla

Kommunen erbjuder fikasnackisar inom mångfaldsområdet.

Vill du ha tips på samtalsämnen vid fikabordet på din arbetsplats eller förening? Nu kan ni få en bordspratare med fikasnackisar inom mångfaldsområdet. Fikasnackisarna innehåller statistik och tankeställare som förhoppningsvis får fart på diskussionerna. Bordspratarna byts ut varannan månad med ett nytt tema.

Statistiksurr - tillgängliga simhallar

Simma lugnt

Kan du gissa vilket län som har den längsta sammanlagda längden kust och stränder i Sverige? Svarade du Norrbottens län har du alldeles rätt!

Statistiksurr - kooperativ i Piteå

Idag är det den internationella dagen för kooperativ.

Den första lördagen i juli är det den internationella dagen för kooperativ. Dagen är instiftad av FN för att uppmärksamma kooperativens roll för ekonomisk och social utveckling.

Statistiksurr - aktiva ungdomar

För 27:e året arrangeras Piteå Summer Games

Idag går Piteå Summer Games av stapeln för 27:e året. Sedan starten 1990 har turneringen, som ägs av Piteå IF och Öjeby IF, växt stadigt. Numera är turneringen den näst största i Sverige och tillhör de fem största i hela världen.

Statistiksurr - företagsklimat

Idag, den 26 juni är det Nationella Entreprenörsdagen

Idag är det Nationella Entreprenörsdagen, företagsklimatet i Piteå är enligt NKI (Nöjd Kund Index) förhållandevis bra och ligger över genomsnittet i både län och rike, senast mätt 2014.

Statistiksurr - tillgängliga bibliotek

Biblioteken i Piteå har hög tillgänglighet i öppettiderna.

Oavsett om det är strålande sol och du sitter på stranden, eller om regnet öser ner och du vill bara stanna inne, så finns det alltid en rätt bok för rätt tillfälle. Visste du att Piteå är bäst i länet när det kommer till öppethållande på sina bibliotek utöver 08-17 på vardagar?

Skola dig i kommunens grundskolor

Nu finns alla kommunens grundskolor i vår nya jämförelsetjänst.

Nu finns alla kommunens grundskolor i vår nya jämförelsetjänst. Resultat och jämförelser är ett nytt sätt att visa statistik och resultat som gör det lättare för dig att jämföra och få en inblick i de kommunala verksamheterna ned på enhetsnivå. Visste du till exempel att 2016 hade Blåsmarks skola 2/3 pojkar medan Sjulsmarks skola 2/3 flickor?

En nyhet med kvalitet

En nyhet med kvalitet.

Nu lanserar Piteå en ny jämförelsetjänst där du kan jämföra Piteå kommuns resultat i kvalitetsundersökningen Kommunens kvalitet i korthet, undersökningen omfattas av 251 kommuner som utmanar sig själva genom att ta fram och jämföra resultat för att lära och utvecklas.

I Piteå får du mest för pengarna!

PIteå har för andra året i rad vunnit pris som den mest prisvärda kommunen att bo i.

Nyhetsmagasinet Fokus har i dag presenterat vinnarna i den stora kommunrankningen ”Bäst att bo”. Piteå är för andra året i rad vinnare i kategorin mest prisvärda kommun att bo i.