Presskontakt

Jeanette Ögren, Kommunikationschef Piteå kommun

Telefon 070-300 65 69
E-post 

Maria Norberg-Johansson, Kommunikatör Piteå kommun

Telefon 070-357 33 98
E-post  


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post 

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Aktuellt

Aktuellt

UF-mässa med unga företagare i Norrbotten

Företagsevent Norr UF, Luleå gymnasieskola, vann titeln Årets UF-företag 2016.

Entreprenörskap på riktigt – så heter årets UF-mässa i Norrbotten där 124 företag deltar. På onsdag och torsdag är mässan öppen för allmänheten att besöka. Piteå är värdkommun för arrangemanget.

Välkommen till musikalen ABBAout Friends!

Det är medie-eleverna som formgivit affischen

Som titeln antyder så har vi i år, valt att befinna oss mitt ibland tv-serien Vänners, humorfyllda karaktärer och miljö. I vår handling skall Monica och Chandler gifta sig. Två vänner som, när vi kommer in i handlingen, blivit mer än bara vänner. Men kärlek är aldrig enkelt och utan komplikationer. Musiken består av utvalda ABBA-låtar som lyfter handlingen ytterligare. ABBAs musik är tidlös och på samma gång en utmaning. Musiken är välproducerad med höga krav på musikantskap och sång.

Återkoppling från dialog om skolan på Kvällsfika den 14 februari

Ingemar Jernelöf, gymnasiechef Britta Dahlén och kvalitetscontroller Martin Dvorsak informerade om skolans kunskapsuppdrag, aktuella resultat för Piteås elever och det systematiska kvalitetsarbetet. Du hittar en sammanfattning i presentationen Framtidens skola.

Drop-in inställt fredag 24 mars

Studie- och yrkesvägledare har planeringsdagar

Felsökning pågår efter allergiproblem på Norrgården

Personal och boende på en av Norrgårdens avdelningar har drabbats av allergiska besvär i form av ögonproblem, utslag och klåda. Igår fattade Piteå kommun beslutet att stänga avdelningen Roten medan felsökning pågår. Det är 6 boende samt personal som är berörda.

Entreprenörskap på riktigt 2017

Piteå tar emot framtidens företagare

Ung Företagsamhet arbetar med att få unga att tro på sin egen företagsamhet, från grundskolan till gymnasiet. Varje år anordnas en regional mässa för alla gymnasieelever som driver UF-företag. Missa inte chansen att träffa Norrbottens mest företagsamma unga entreprenörer och göra årets roligaste shopping på mässan 29 - 30 mars!

Piteå kommun erbjuder Piteåföretag kickstart om digitalisering

Jonas Nyman, Idepoolen, agerade snabbt. Idag finns en digital strateg på företagets lönelista.

Digitalisering är en förutsättning för företags framtid och deras förmåga att utveckla och växa. Det är ett unisont budskap från många håll inom näringsliv, offentlig sektor och kommunikationsbranschen. Nu erbjuder kommunens näringslivsenhet ett antal workshops i ämnet, för att ge företagen insikt och möjlighet att rusta sig för en ökad digital närvaro. Redan innan första träffen har en företagare anställt en digital strateg som en följd av satsningen.