Presskontakt

Jeanette Ögren, Kommunikationschef Piteå kommun

Telefon 070-300 65 69
E-post 

Maria Norberg-Johansson, Kommunikatör Piteå kommun

Telefon 070-357 33 98
E-post  


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post 

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Aktuellt

Aktuellt

Utbildningsministern på skolbesök i Piteå

Så ger vi alla elever en bra skola. Regional träff i Piteå 22 februari.

Utbildningsminister Gustav Fridolin kommer till Norrbotten och Piteå på onsdag för att träffa skolaktörer från länets fjorton kommuner. Fokus för årets regionala träff är hur alla elever ska nå behörighet till gymnasieskolan.

Förbättringsarbetet inom Piteå kommuns hemtjänst ska följas av Tillitsdelegationen

Verksamhetsutvecklingen inom hemtjänsten i Piteå kommun är en av 12 försöksverksamheter som valts av Tillitsdelegationen.

Utvecklingsarbetet inom Piteå kommuns hemtjänst har valts ut av Tillitsdelegationen som en av totalt tolv försöksverksamheter i landet som kommer att följas av forskare i Försök Tillit. Tillitsdelegationen ska följa försöksverksamheter som främjar idé- och verksamhetsutveckling hos kommuner och landsting.

Hemlängtan till utflyttade norrbottningar

Näringslivschef David Sundström och kommunchef Ylva Sundkvist med Piteås maskot renen Rejne.

På lördag den 18 februari samlas företag och representanter från femkanten i ett gemensamt rekryteringsevent på Hötorget i Stockholm. Det är andra gången som Piteå, Älvsbyn, Boden, Kalix och Luleå under namnet Luleåregionen samarbetar för att sprida hemlängtan i huvudstaden.

Entrepenör till Badhusparkens café

Piteå kommun söker entreprenör för drift av Badhusparkens café

Vill du utveckla Badhusparken? Vi söker en driftig entreprenör med utvecklingsidéer för caféet och bistron. Som entreprenör får du tillgång till café, uteplats med täckt pergola samt paviljongen i parken. Du kan själv och i samarbete med andra skapa arrangemang i Badhusparken.

​Cyberschyssta skolor i Piteå

Vid minsta tveksamhet gäller två saker: Dela inte. Delta inte.

Barn- och utbildningsnämnden i Piteå kommun har beslutat att anta riktlinjer i medie- och IT-etik som ett stöd i skolans förebyggande arbete mot kränkande behandling via digitala medier.

Härbärget öppnar idag

Natthärbärge i Blomska gården 9 februari - 7 maj.

Piteå församling, tillsammans med Piteå Kristna Råd och Piteå kommun, öppnar idag ett härbärge för hemlösa. Natthärbärget på Blomska gården kommer att ha öppet i tre månader mellan 9 februari och 7 maj 2017.

LUXSTYLE polisanmälda av Danmarks Konsumentombudsman

I Sverige har många konsumenter drabbats av det danska företaget LuxStyles säljmetoder. Ett internationellt samarbete har nu lett till att den danska konsumentombudsmannen polisanmäler LuxStyle.

Framtidstorget -rekrytering och spännande möten

Under två dagar i slutet av mars har du chansen att möta Norrbottens vassaste ungdomar. Den 29-30 mars går regionala mässan i Ung Företagsamhet "Entreprenörskap på riktigt” av stapeln, där över 300 UF-företagare kommer att vara på plats. Det är här du möter dina framtida samarbetspartners, blivande konkurrenter eller anställda!