Presskontakt

Jeanette Ögren, Kommunikationschef Piteå kommun

Telefon 070-300 65 69
E-post 

Maria Norberg-Johansson, Kommunikatör Piteå kommun

Telefon 070-357 33 98
E-post  


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Aktuellt

Aktuellt

Piteå - topp åtta bland Sveriges friluftskommuner

Solanderleden, utsikt från Högberget i Jävre.

Det räckte inte hela vägen för Piteå kommun, när Sveriges friluftskommun utsågs igår. Piteå kommun var en av åtta nominerade som alla uppmärksammades under Tankesmedja för friluftsliv som hölls i Kristanstad. Temat i år var "Det hållbara friluftslivet" och vann gjorde Olofströms kommun.

Öppet dialogmöte om Öjebyns utveckling

Dialogmötet ingår i arbetet med FÖP Stadsdelscentra Öjebyn.

Hur vill du att området vid Björklunda- och Solanderskolan i Öjebyn ska utvecklas? Varmt välkommen till ett öppet dialogmöte onsdag 15 maj kl. 18.30 i Solanderskolans matsal.

Piteå kommun värd för transnationell konferens

Employment for migrants, socialtjänstens EU-projekt, syftar till att hitta och utveckla metoder som underlättar för utrikesfödda att arbeta inom äldreomsorgen.

Piteå kommuns äldreomsorg driver tillsammans med parter i Belgien och Finland EU-projektet Empowering migrants for employment. Projektet syftar till att utveckla metoder som stärker utrikesföddas möjligheter till arbete och utbildning. I veckan arrangeras en transnationell konferens i Piteå.

SM i Ung Företagsamhet

Fredrika, Frida, Hanna och Olivia unga företagare från Strömbackaskolan

Den 6-7 maj har det varit SM i Ung Företagsamhet - Entreprenörskap på riktigt, i Stockholm. Strömbackaskolan representerades av Ekonomiprogrammets elever Fredrika Björk, Frida Olovsson, Olivia Sandberg och Hanna Johansson med deras företag ”Own your sh*t”. Företaget producerar, paketerar och säljer en toalettspray med tre olika dofter.

Planering inför jubileumsfirandet i full gång. Bidra du också.

Var med och påverka jubileumsfirandet Piteå 400 år.

Nu är det två år kvar till Piteås 400-årsjubileum. Planeringen inför firandet är påbörjat på allvar och nu vänder sig Piteå kommun till såväl allmänheten som föreningar, företag och organisationer för att få fram fler idéer och initiativ som bidrar till ett hejdundrande firande.

Frukost med näringslivet i Piteå 17/5 2019

Pite havsbad logotype

Sista frukosten för säsongen.

Kom och hylla våra svenska mästare

Laget har sina rötter i Munksund och därför vill Piteå kommun hylla deras SM-guld och det arbete de gör för att belysa de utmaningar som kvinnliga professionella idrottsutövare ställs inför.

Piteå kommun vill tillsammans med ShoreLink AB hylla våra svenska mästare i ishockeylaget Luleå Hockey-MSSK. Hyllningen kommer att ske i samband PIF Dams hemmamatch nu på söndag den 12 maj cirka kl 12.30. Laget har sina rötter i Piteå och därför vill Piteå kommun hylla deras prestation.

Aktuella vård- och omsorgsutbildningar - vilken studieform passar dig?

Vård och omsorgsutbildning finns i olika studieformer

Har du ett intresse för att arbeta inom vård- och omsorgsyrken och vill utbilda dig? Vuxenutbildningen kan erbjuda tre olika studieformer. Alla utbildningar och kurser är berättigade till studiemedel från CSN. Ta kontakt med Vuxenutbildningens studie- och yrkesvägledare för mer information och ansökan.