Presskontakt

Jeanette Ögren, Kommunikationschef Piteå kommun

Telefon 070-300 65 69
E-post 

Maria Norberg-Johansson, Kommunikatör Piteå kommun

Telefon 070-357 33 98
E-post  


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Kommunhus/Stadshus

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider på Stadshuset  Vardagar 8-17
Sommartid (15/5-1/9) Vardagar 8-16


 


Ställ en fråga Synpunkten Felanmälan

Aktuellt

Aktuellt

SM i Ung Företagsamhet

Fredrika, Frida, Hanna och Olivia unga företagare från Strömbackaskolan

Den 6-7 maj har det varit SM i Ung Företagsamhet - Entreprenörskap på riktigt, i Stockholm. Strömbackaskolan representerades av Ekonomiprogrammets elever Fredrika Björk, Frida Olovsson, Olivia Sandberg och Hanna Johansson med deras företag ”Own your sh*t”. Företaget producerar, paketerar och säljer en toalettspray med tre olika dofter.

Planering inför jubileumsfirandet i full gång. Bidra du också.

Var med och påverka jubileumsfirandet Piteå 400 år.

Nu är det två år kvar till Piteås 400-årsjubileum. Planeringen inför firandet är påbörjat på allvar och nu vänder sig Piteå kommun till såväl allmänheten som föreningar, företag och organisationer för att få fram fler idéer och initiativ som bidrar till ett hejdundrande firande.

Frukost med näringslivet i Piteå 17/5 2019

Pite havsbad logotype

Sista frukosten för säsongen.

Kom och hylla våra svenska mästare

Laget har sina rötter i Munksund och därför vill Piteå kommun hylla deras SM-guld och det arbete de gör för att belysa de utmaningar som kvinnliga professionella idrottsutövare ställs inför.

Piteå kommun vill tillsammans med ShoreLink AB hylla våra svenska mästare i ishockeylaget Luleå Hockey-MSSK. Hyllningen kommer att ske i samband PIF Dams hemmamatch nu på söndag den 12 maj cirka kl 12.30. Laget har sina rötter i Piteå och därför vill Piteå kommun hylla deras prestation.

Aktuella vård- och omsorgsutbildningar - vilken studieform passar dig?

Vård och omsorgsutbildning finns i olika studieformer

Har du ett intresse för att arbeta inom vård- och omsorgsyrken och vill utbilda dig? Vuxenutbildningen kan erbjuda tre olika studieformer. Alla utbildningar och kurser är berättigade till studiemedel från CSN. Ta kontakt med Vuxenutbildningens studie- och yrkesvägledare för mer information och ansökan.

Krisberedskapsvecka för tredje året i rad

Birgitta Wellborg och Tomas Berg, FRG-ansvariga, befinner sig under veckan i Gallerian Piteå

Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ned? Är du osäker på vad som menas med att ha en hemberedskap, vad som är viktigt att tänka på om krisen skulle vara framme, eller har du kanske andra frågor? Då ska du besöka Gallerian Piteå i veckan och prata med Frivilliga Resursgruppen (FRG) som är på plats för att berätta hur du bäst förbereder dig inför en samhällskris.

Sökes: företag eller förening som vill driva kiosk i sommar

Efterlyses: någon som vill driva kiosken i Norr hamn i sommar.

Kultur, park och fritid söker någon som vill driva kiosken i Norra hamnen under sommaren. Det kan vara en förening eller ett företag. Kravet är att kiosken är öppen under båtsäsongen.

Vad skulle du göra om din vardag vändes upp och ner?

Välinformerade och engagerade invånare är en viktig tillgång vid en samhällskris.

Den 6-11 maj är det dags för Krisberedskapsveckan 2019, den årliga informationskampanjen som ska få hushållen att reflektera över hur man tillgodoser behovet av mat, vatten, värme och kommunikation om viktig service i samhället skulle bli utslaget. Piteå kommun deltar i kampanjen för tredje året i rad.