Presskontakt

Jeanette Ögren, Kommunikationschef Piteå kommun

Telefon 070-300 65 69
E-post 

Maria Norberg-Johansson, Kommunikatör Piteå kommun

Telefon 070-357 33 98
E-post  


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 9-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.


Ställ en fråga Lämna synpunkt Felanmälan

Aktuellt

Aktuellt

Socialtjänsten tackar sommarpersonalen för väl utfört arbete

Ingen ökad smittspridning inom socialtjänstens verksamheter i sommar.

Socialtjänstens ledning riktar ett stort TACK till sommarpersonalen! Vilket jobb ni har gjort! Vikarier och ordinarie personal har lyckats hålla smittspridning av covid-19 i schack. Inget nytt bekräftat fall har upptäckts under semesterperioden bland boende i socialtjänstens verksamheter.

Skolstart på Strömbacka läsåret 20/21

Skolstart betyder i år att många elever har upprop på distans via dator

Torsdag den 20 augusti 2020 är det skolstart och vi önskar alla välkomna till ett nytt läsår hos oss! Uppropstiderna för årskurs ett hittar du här, elever i årskurs 2 - 4 på gymnasiet har upprop kl. 9 på distans, inbjudan kommer från respektive mentor. Elever i årskurs 1 - 4 på gymnasiesärskolan har upprop i programmens egna lokaler kl. 9, hänvisning från glasentrén. Tänk på att försöka minska trängsel i lokaltrafiken, gå, cykla eller färdas på annat tänkbart sätt om du har möjlighet.

Skolstart på Grans läsåret 20/21

Skolstart för alla elever

Torsdag den 20 augusti 2020 är det skolstart och vi önskar alla välkomna till ett nytt läsår hos oss! Uppropstiderna för årskurs ett hittar du här, elever i årskurs 2 - 3 går enligt schema som kommer ut på måndag. Respektive mentor kommer också att skicka ut mer information i början av veckan.

Invigning av Belonaparken

Tre glada damer fick pris för sina hattar.

Regnet höll sig turligt nog på avstånd så återinvigningen av den renoverade Belonaparken kunde genomföras enligt plan; som ett gardenparty med hattparad, snittar och lemonad.

Här kan du bada med din hund

Använt sunt förnuft när du låter din hund bada i sommar.

Äntligen är värmen tillbaka och verkar stanna några dagar. Med värmen kommer också behovet och längtan efter ett svalkande dopp, även många hundar njuter av att bada. Här har vi samlat information om var du kan bada med hund och vad som gäller i Piteå, så att strandbesöket bli angenämt både för hundar, hundägare och andra badande.

Gymnasist i höst? Läs det här!

Lämna svar på din gymnasieplats senast måndag, fortsätt njut av sommaren sen.

Nu är det hög tid för dig som sökt gymnasiet att svara på ditt antagningsbesked. Fram till fredag är antagningskansliet öppet om du har frågor eller funderingar. Sista svarsdag är måndag 20 juli. Missa inte det!

Invigning av Källboparken 8 juli

Välkommen på invigning av Källboparken 8 juli kl. 13-15.

Varmt välkommen på invigning av Källboparken onsdag 8 juli mellan kl. 13 och 15. Vi bjuder på skuggyoga, diktläsning och fika.

YH-utbildningen Logistik och transportledning till Piteå i höst

Utbilda dig inom logistik och transportledning.

Piteå får utbildningsplatser inom transportledning efter regeringens extrapengar till yrkeshögskolan. Efter ett samarbete mellan Piteå kommuns vuxenutbildning och Yrgo, högre yrkesutbildning Göteborg, kommer studerande i Piteå att kunna läsa den 1,5 år långa utbildningen Logistik och transportledning med start hösten 2020.