Presskontakt

Jeanette Ögren, Kommunikationschef Piteå kommun

Telefon 070-300 65 69
E-post 

Maria Norberg-Johansson, Kommunikatör Piteå kommun

Telefon 070-357 33 98
E-post  


KONTAKTA PITEÅ KOMMUN

Piteå kommun
941 85 PITEÅ

Telefon 0911-69 60 00 
Fax 0911-199 28
E-post Piteå kommun

Organisationsnummer 212000-2759

Stadshuset

Besöksadress Svartuddsvägen 1
Öppettider vardagar 8-17, sommartid (15/5-1/9) vardagar 8-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadshuset.

Stadsporten

Besöksadress Västergatan 10
Öppettider vardagar 9-16

Verksamheter och ärenden som hanteras i Stadsporten.


Ställ en fråga Lämna synpunkt Felanmälan

Aktuellt

Aktuellt

Sommar med socialtjänsten – Layna trivs som personlig assistent

Jag hoppas på att få arbeta som personlig assistent så mycket som möjligt. Det är ett bra jobb, säger Layna da Silva Barbosa.

Layna da Silva Barbosa är en av närmare 400 vikarier som arbetat inom Socialtjänsten i sommar. Hon arbetar som personlig assistent och trivs mycket bra med sitt arbete.

Socialtjänsten tackar sommarpersonalen för väl utfört arbete

Ingen ökad smittspridning inom socialtjänstens verksamheter i sommar.

Socialtjänstens ledning riktar ett stort TACK till sommarpersonalen! Vilket jobb ni har gjort! Vikarier och ordinarie personal har lyckats hålla smittspridning av covid-19 i schack. Inget nytt bekräftat fall har upptäckts under semesterperioden bland boende i socialtjänstens verksamheter.

Skolstart på Strömbacka läsåret 20/21

Skolstart betyder i år att många elever har upprop på distans via dator

Torsdag den 20 augusti 2020 är det skolstart och vi önskar alla välkomna till ett nytt läsår hos oss! Uppropstiderna för årskurs ett hittar du här, elever i årskurs 2 - 4 på gymnasiet har upprop kl. 9 på distans, inbjudan kommer från respektive mentor. Elever i årskurs 1 - 4 på gymnasiesärskolan har upprop i programmens egna lokaler kl. 9, hänvisning från glasentrén. Tänk på att försöka minska trängsel i lokaltrafiken, gå, cykla eller färdas på annat tänkbart sätt om du har möjlighet.

Skolstart på Grans läsåret 20/21

Skolstart för alla elever

Torsdag den 20 augusti 2020 är det skolstart och vi önskar alla välkomna till ett nytt läsår hos oss! Uppropstiderna för årskurs ett hittar du här, elever i årskurs 2 - 3 går enligt schema som kommer ut på måndag. Respektive mentor kommer också att skicka ut mer information i början av veckan.

Här kan du bada med din hund

Använt sunt förnuft när du låter din hund bada i sommar.

Äntligen är värmen tillbaka och verkar stanna några dagar. Med värmen kommer också behovet och längtan efter ett svalkande dopp, även många hundar njuter av att bada. Här har vi samlat information om var du kan bada med hund och vad som gäller i Piteå, så att strandbesöket bli angenämt både för hundar, hundägare och andra badande.

Piteå stadsbibliotek poppar upp på Kaleido i sommar

Piteå stadsbibliotek poppar upp på Kaleido i sommar.

Varje tisdag och torsdag under juli månad finns Pop-up biblioteket på Kaleido mellan kl 12-16. Där kan man bland annat byta till sig en spännande pocketbok eller låna med sig en picknickkorg packad med bilderböcker och slå sig ner i Residensparken för en mysig sagostund.

Håll i, håll ut och ha en fin sommar!

Låt sommarens tillställningar präglas av ansvar, omtanke och social distansering.

Som vi längtat efter värme, grillfester och skönt umgänge med vänner och bekanta, kanske ännu mer än vanligt detta coronaår. Nu ska vi krydda kompishäng, grillfester och släktkalas med en ton av omtanke, hänsyn och socialt ansvar. De val vi gör nu kommer att göra skillnad. Så låt oss se tillbaka på sommaren 2020 med en känsla av: ”Det gjorde vi bra!”.

Antagning till gymnasiet läsåret 20/21

Frågor om antagningen till gymnasiet

Mer information kan du även hitta på https://fyrkanten.dexter-ist.com eller www.fyrkantensgymnasier.se Observera att ingenting händer i antagningsprocessen under sommaren.